AWIk 29.06.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Jaką firmę polecacie a jakiej się wystrzegać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 30.06.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Mam blachodachówkę Pruszyński - i jestem bardzo zadowolona Jak na razie to dopiero początek, także nie mogę się wypowiedzieć jak wygląda po np 5 latach. Słyszałam o niej dużo pozytywnych opinii, no i skusiła mnie cena i rewelacyjny rabat jaki otrzymałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 zobacz sobie dach Whispera , zajrzyj do dziennikow budowy .Najlepszy jaki z dachow z blachy widzialam .Ekipe tez chyba Whisper by polecilJa mialam blache pokryta plastizolem mi pasowala , maz byl niezadowolony .Ile glosow tyle opinii bedziesz miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czaro2308 05.07.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 nie kupujcie blachy SARA BudMadu - kupiłem okazało się że wszystkie kolory Sary mają ma złą matrycę i przy składaniu na dachu jest szczelina. reklamowałem to w Budmadzie, przyjechali na reklamacie i panienka z tej firmy powiedziała że blacha jest OK a na każdym arkuszu mam gumowym młoteczkiem doginać blachę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 05.07.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 dzięki za przydatną informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.07.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 zobacz sobie dach Whispera , zajrzyj do dziennikow budowy . Najlepszy jaki z dachow z blachy widzialam . Ekipe tez chyba Whisper by polecil Ja mialam blache pokryta plastizolem mi pasowala , maz byl niezadowolony . Ile glosow tyle opinii bedziesz miala Dzięki za uznanie, rrmi Ostatnio zachwycał się nim rzeczoznawca z banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 07.07.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 nie kupujcie blachy SARA BudMadu - kupiłem okazało się że wszystkie kolory Sary mają ma złą matrycę i przy składaniu na dachu jest szczelina. reklamowałem to w Budmadzie, przyjechali na reklamacie i panienka z tej firmy powiedziała że blacha jest OK a na każdym arkuszu mam gumowym młoteczkiem doginać blachę. Jednemu pasuje , drugiemu nie. Ja mam Sarę i jestem zadowolony, z ułożeniem nie było problemu. Niektórzy mówią, że Prószyński jest źle wytłoczony inni że dobrze. Wszystko zależy jak się trafi. To tak jak z samochodami, jedni psioczą na Forda inni na Renault. Wiele osób mówiło, żeby nie brać Prószyńskiego, inni, że BalexMetal jest kiepski. Trudny wybór, myślę że decyzję podejmiesz samodzielnie Pozdrawiam Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calibra2 18.10.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Podobno najlepsza blacha jest S zwedzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borowko 13.11.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 ja mam sarę nic nie trzeba było doginać leży jak ulał dekarze chwalili mimo że preferowali inną.Kolor równy i super.Jako ciekawostkę zrobiłem test odcięty kawałek podrapałem i w części oblałem kwasem zostawiłem na rok działań atmosferycznych i jest lekka rdza tam gdzie był kwas na zadrapaniu i nigdzie indziej.Gdybym miał ponownie wybierać to w grę wszedłby jeszcze Prószyński ponieważ z tego co wiem zainwestował w nowe "tłocznie"przez co problem nierównych blach minął a ceny mają dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.11.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Polecam "SARĘ" z Budmatu Płock.Szczególnie dobrze wygląda ceglasty mat (nr750).Leży na dachu już 4 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzado 13.11.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 maxi plus firmy ruukipolecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 14.11.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 rrmi dlaczego Twój mąz był niezadowolony z plastizolu?Ja własnie jestem na etapie wybierania dachu i mój mąż sie uparł na plastizol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 14.11.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Plastizol to bardzo dobra powloka ochronna, U mnie w pracy mamy tysiące m2 pokrytych obiektów blachą trapezową pokryta plastizolem i trzyma sie bez żadnych uwag juz kupę lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts