Punia 29.06.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Na wiosnę obsadziałam sporą część siatki winobluszczem pięciolistnym.Roślinki były dorodne, duze liście, kilka pędów bocznych. Przyrost na ten moment to z jakies 80-100 cm. Tyle ze te przyrosty sa jakies takie cherlawe, wiotkie i listki jakies takie małe. W porównaniu z tzw. "dołem rośliny" wygladają mało atrakcyjnie.Czy dopiero nabiorą wyglądu ? Czy moze powinnam je czymś nawieźć ? Moze podciąć ? Punia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patsi 01.07.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Nie wiem Punia, ale u mnie jest to samo. Nawet przez przypadek pies mi trochę obgryzł dwie roślinki, wypuściły nowe pędy takie chudziutkie, ale to chyba norma, skoro obydwie zachowują się tak samo?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts