pete 03.08.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Poradzcie, jaką kupić taczke do ogrodu. Z jednym kółkiem , czy dwoma, plastikowa, czy metalowa. Są też chyba taczki z miekkim kółkiem (dmuchanym?) lub twardym, a może mi się wydawało ??? Będzie służyła do przewozenia ziemi, kory, kamyków do skalniaka, kostek granitowych na sciezki i.t.p. Jaka się sprawdziła u Was w ogrodzie ? Kup metalową, z blachy najlepiej dość grubej, z 1 kółkiem pneumatycznym. Jeśli masz przewozzić ziemię, kamienie, kostkę musi być solidna. Plastikowe nie do wszystkich prac będą się nadawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seti 04.08.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 testowałem różne i mam jedną odpowiedź - dwukołowa (nie gibie się i lepiej prowadzi), najlepiej budowlana, tylko stalowa (żaden plastik). Ja mam 100 litrową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatoja 04.08.2005 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 testowałem różne i mam jedną odpowiedź - dwukołowa (nie gibie się i lepiej prowadzi), najlepiej budowlana, tylko stalowa (żaden plastik). Ja mam 100 litrową. A jak dwukołową jeżdzić po desce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zalew83 05.08.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 A Ja po prostu polecam taką, mam prawie identyczną już od ponad 5 lat i woziłem nią wszystko, cegły, gruz, ziemia, itp.http://www.gaik.pl/0404.htmhttp://www.gaik.pl/0404.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seti 05.08.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 A jak dwukołową jeżdzić po desce??? kładzie się dwie deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruner 07.08.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 nie polecam taczki z castoramy kupiłem taką miesiąc temu i już nadaje się do wyrzucenia, skrzywiły się widełki do mocowania koła w castoramie reklamacji nie uznali bo podobno byłą przeciązona pewnie więźbę na niej przewoziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 16.08.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 nie polecam taczki z castoramy Niestety muszę również zmienić zdanie co do taczek a la Castorama... W odstępie kilku dni strzeliły mi dętki w obu. Powód stał się oczywisty po zdjęciu opon - felgi od wewnątrz są niestarannie wykonane, wygląda na to, że podczas ich produkcji (zgrzewania połówek) odpryski ze spawów osiadają na feldze w postaci małych (wielkości łebka od szpilki) wypukłości, które skutecznie przecierają gumę dętki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madagoral 16.08.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Najlepsze są dmuchane zielone i koniecznie z blokadą przed "fachowcami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts