Akuś 29.06.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 ... kupując całe wyposażenie łazienki (ceramikę i armaturę) w jednym punkcie?Wszyscy sprzedawcy zachęcają upustami. Ale na ile realnie można liczyć? NA 10%, 15%, 20%?Macie jakieś doświadczenia w tym zakresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 29.06.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Nam udało się kupić armaturę z 24% rabatem, też myslałem żeby kupić całość w jednym punkcie, ale niestety trudno znaleść wszystko co wpadnie ci w oko w jednej firmię i na dodatek żebyś na wszystko dostał najlepsze ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 29.06.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Akuś ważna jest cena ostateczna często drogie hurtownie dają większe rabaty a i tak drożej wychodzi. Niedaleko mnie są 2 hurtownie jedna trzyma ceny detaliczne, duga sporo mniej, w tej drugiej 15% rabatu to i tak więcej niż 20% w tej pierwszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 29.06.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 WitamZapraszam do mego salonu przy ul Grochowskiej 333a a na 100% dostaniecie upustPozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 29.06.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Rabat 100%, no to ja na 100% będe. Czekajcie już tam (poważnie klikam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 30.06.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Tak jak pisze mdzalewscy mniej ważne są %-ty: najważniejsza jest ostateczna cena A który region Warszawy Cię interesuje? Bo mogłabym polecić mały sklepik w Legionowie, gdzie można się targować, a właściciel może Ci sprowadzić rzeczy, których nie ma na stanie (oczywiście musisz już wiedzieć czego chcesz ) - uprzednio uzgodniwszy cenę oczywiście. Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Akuś 30.06.2005 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Miejscem dostawy towaru będzie Urdynów więc Legionowo ciut daleko. Może ktoś poleci jakiś inny sklep lub hurtownię? Póki co, byłam w paru sklepach i w każdym z nich cena wyjściowa towaru była prawie identyczna. Różnice były raczej groszowe. No i w każdym z tych miejsc byli mi w stanie zorganizować wszystko, co sobie zamarzę (nie mam aż takich wymagań ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ariakan 30.06.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 A który region Warszawy Cię interesuje? Bo mogłabym polecić mały sklepik w Legionowie, gdzie można się targować, a właściciel może Ci sprowadzić rzeczy, których nie ma na stanie (oczywiście musisz już wiedzieć czego chcesz ) - uprzednio uzgodniwszy cenę oczywiście. Maria Ale za to ja jestem z Legionowa i czeka mnie urządzenie całej łazienki więc jeśli można prosić to ja chętnie te namiary na legionowski sklepik wykorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 30.06.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Ariakan, zerknę w domu na namiary i podeślę Ci.Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts