arek_s 29.06.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 jak w temacie; szukam ekipy do wykonania ocieplenia około 250-300 m2 okolice W-wy(styropian+siatka+klej) budynku jednorodzinnego najlepiej w sierpniu. Możecie kogos polecić kto podjął by się zlecenia? dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_53 02.07.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Realizuję aktualnie roboty w Laskach k/Izabelina i w Zielonkach k/ Starych Babic . Termin byłby dla mnie do przyjęcia . Proszę o podanie lokalizacji i moglibyśmy się umówić na oględziny na budowie . Mój adres e-mailowy : [email protected] Jestem z oczywistych względów dostępny przez internet od soboty wieczorem do poniedziałku wieczorem lub pod nr. komórki . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiebok 07.07.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Polecam ekipe z Ukrainy. Biora 10 zl/m2 za tynki wewnetrzne cementowo-wapienne, nie znam ich cen ocieplenia.Robili u sąsiada i jest super zadowolony z ich roboty. Jesli jestesz zainteresowany, moge ich sie zapytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 07.07.2005 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Polecam ekipe z Ukrainy. Biora 10 zl/m2 za tynki wewnetrzne cementowo-wapienne, nie znam ich cen ocieplenia. Robili u sąsiada i jest super zadowolony z ich roboty. Jesli jestesz zainteresowany, moge ich sie zapytac. Witam, oczywiście że jestem zainteresowany - zapytaj ich - dzięki wielkie, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 10.07.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Znam niezbyt drogą i do tego solidną ekipę od dociepleń. robili u nas i są dosłownie nieźli, ponieważ nie robia przestojów i NIE PIJĄ ALKOHOLU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bimbaj 19.09.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Nie polecam usług pana Marka Starczyńskiego (pseudo Marek_53) działającego pod firmą Starbud http://www.starbud.proponuje.pl i nie jestem jedynym naciętym. Krętacz i partacz. Przez niego mam 2 miesiące opóźnienia z wykańczaniem w domu (i być może dlatego nie wprowadzę się w tym roku) i kupę zmarnowanych materiałów. Szczegóły i opis akcji w wątku: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=53975 Tomasz Jakowiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts