Tad 08.11.2002 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 założyłem dla wymiany informacji dla majsterkowiczów, czyli tych, którzy nie boją się coś zrobić we własnym zakresie stronę internetową. Jest na pewno jeszcze niedoskonała, bo nie mam pod ręką koniecznych zdjęć czy rysunków i na razie nie potrafię zrobić lepszej strony.Bedę uzupełniał. Jest wiele rzeczy, które robiłem sam: tynkowałem, kładłem flizy,kładłem gładź gipsową, toczyłem, robiłem meble,naprawiałem silniki elektr. i samochodowe, pralkę,telewizor,wykonałem uniwersalną maszynę dla majsterkowania i na niej pracuję, rzeźbię, maluję, zrobiłem kilim szyłem ciuszki,zajmowałem się fotografią, filmowaniem.. Teraz buduję..To na razie tyle. Pozdrawiam [ Ta wiadomość była edytowana przez: Tad dnia 2003-01-06 13:02 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.12.2002 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 test strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.01.2003 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2003 Podaj adres strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irex 26.01.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2003 Tad GRATULUJĘ i pozdrawiam !Przy zdjęciach nowej, budowanej "chałupy" "szczęka mi opadła"Ta, w której się urodziłeś.......przesympatyczna !Myślę, że, gdy człowiek rodzi się i wychowuje w warunkachcodziennego obcowania z naturą /mówię z całą sympatią !/ to później ciągnie go do............budowy nowej "chałupy" w naturze.No i to wspaniałe "zrobiłem sam" /nie tylko budowa/.Ukłony.P.S.Anonimowy, pod "postem" Tada są ikonki : "naduś" tą z "strona www".Przyjemnego czytania i oglądania.Podnosi na duchu i imponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonja 13.02.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Kiedy otwieram Twoją stronkę to mi się komputer zawiesza, nie mogę przejść dalej, co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sopocianin 13.02.2003 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Artysta, Budowniczy, Stolarz....godne podziwu !!klaniam sie nisko !twoj dom "Bomba" pozazdroscic umiejetnosci!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tad 17.02.2003 05:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2003 stronę najlepiej oglądać w przeglądarce Internet Explorer. Powinna zawsze wchodzić .Tad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tad 17.02.2003 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2003 Dzięki za ciepłe słowa. Każdy lubi pochwalić się swoją pracą. Ja chciałem przede wszystkim pokazać tym, którzy nie wierzą w siebie, że wiele prac można wykonać samemu mimo, że nigdy wcześniej się takich nie wykonywało. Po pierwsze trzeba chcieć!!, a następnie patrzeć na wszystko tak, żeby zauważać poszczególne fazy wykonania; obserwować fachowców, poczytać Forum, pogrzebać w poradnikach...Pozdrawiam. Tad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eya 20.02.2003 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Zastanawiam się dlaczego niektórym Bóg dał tyle talentów a innym żadnych. Jestem pod wrażeniem! Daj mi znać jak się sklonujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.02.2003 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Ładne grafiki, obrazy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witek34 09.05.2003 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Tylko pogratulować. Proponuę jeszcze dział Budowa Krok po kroku.1 krok to oczywiscie papierologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zen61 13.05.2003 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Moje gratulacjie ! Jesteś "złotą rączką" oj moja żona o takim mężu marzy . Pozdrawiam - Zenon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 14.05.2003 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Ja też marzę o takim mężu . Mojego to trzeba pilnować aby czegoś nie sknocił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Cóż, są kobiety, które wiedzą wszytko "lepi" niestety?Pozdrowienia dla Męża Agnes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tad 29.05.2003 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Jest takie powiedzenie: "siedem fachów-ósma bieda". Coś w tym jest, można to sobie rozumieć jak ktoś chce. W każdym razie, jeśli ktoś zajmuje się "złotorączkarstwem" to nie ma czasu , a często i siły i ochoty na zajęcia innego typu- i to jest ta "bieda".... Jest wiele rzeczy czy spraw, które potrafię zrobić, a pewnie jeszcze więcej, w których jestem cieniutki. A z marzeniami przyjemniej się żyje, choć często pozostają nigdy nie spełnione .. Ja je mam i moja żonka też- pewnie jedno z nich to takie, żebym przestał się "wszystkim" zajmować .... Pozdrowienia - Tad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.05.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Chałupa nowa a takim marzeniom nie sprzyja podejrzewam. Tad i tak Cię podziwiam skąd masz tyle inwencji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 03.06.2003 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 Pogratulować i pozazdrościć talentów... Fajne te mebelki na dupereliki , a i wszystko inne cacy, dobrze, że moja żona tego nie widziała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melatonina 28.06.2003 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Tad, ty pewnie niestety nie szukasz żony To był zart oczywiście, bo i tak już mam męża - właściciela galerii antyków i to niestety prawda że szewc bez butów chodzi. A tak na serio to szczerze gratuluję talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts