Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

moja strona www

Tad

Recommended Posts

założyłem dla wymiany informacji dla majsterkowiczów, czyli tych, którzy nie boją się coś zrobić we własnym zakresie stronę internetową. Jest na pewno jeszcze niedoskonała, bo nie mam pod ręką koniecznych zdjęć czy rysunków i na razie nie potrafię zrobić lepszej strony.Bedę uzupełniał. Jest wiele rzeczy, które robiłem sam: tynkowałem, kładłem flizy,kładłem gładź gipsową, toczyłem, robiłem meble,naprawiałem silniki elektr. i samochodowe, pralkę,telewizor,wykonałem uniwersalną maszynę dla majsterkowania i na niej pracuję, rzeźbię, maluję, zrobiłem kilim szyłem ciuszki,zajmowałem się fotografią, filmowaniem.. Teraz buduję..To na razie tyle. Pozdrawiam

[ Ta wiadomość była edytowana przez: Tad dnia 2003-01-06 13:02 ]

• 1 month później...
  • 1 month później...

Tad GRATULUJĘ i pozdrawiam !

Przy zdjęciach nowej, budowanej "chałupy" "szczęka mi opadła"

Ta, w której się urodziłeś.......przesympatyczna !

Myślę, że, gdy człowiek rodzi się i wychowuje w warunkach

codziennego obcowania z naturą /mówię z całą sympatią !/ to później ciągnie go do............budowy nowej "chałupy"

w naturze.No i to wspaniałe "zrobiłem sam" /nie tylko budowa/.

Ukłony.

P.S.

Anonimowy, pod "postem" Tada są ikonki : "naduś" tą z "strona

www".

Przyjemnego czytania i oglądania.Podnosi na duchu i imponuje.

• 3 weeks później...

Dzięki za ciepłe słowa.

Każdy lubi pochwalić się swoją pracą. Ja chciałem przede wszystkim pokazać tym, którzy nie wierzą w siebie, że wiele prac można wykonać samemu mimo, że nigdy wcześniej się takich nie wykonywało. Po pierwsze trzeba chcieć!!, a następnie patrzeć na wszystko tak, żeby zauważać poszczególne fazy wykonania; obserwować fachowców, poczytać Forum, pogrzebać w poradnikach...Pozdrawiam. Tad

• 2 months później...
  • 2 weeks później...

Jest takie powiedzenie: "siedem fachów-ósma bieda". Coś w tym jest, można to sobie rozumieć jak ktoś chce. W każdym razie, jeśli ktoś zajmuje się "złotorączkarstwem" to nie ma czasu , a często i siły i ochoty na zajęcia innego typu- i to jest ta "bieda".... Jest wiele rzeczy czy spraw, które potrafię zrobić, a pewnie jeszcze więcej, w których jestem cieniutki. A z marzeniami przyjemniej się żyje, choć często pozostają nigdy nie spełnione ..

Ja je mam i moja żonka też- pewnie jedno z nich to takie, żebym przestał się "wszystkim" zajmować .... :wink:

Pozdrowienia - Tad

• 4 weeks później...