rafal9 29.06.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 A tu komentarze mile widziane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 29.06.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Fajnie sie zaczyna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 29.06.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Masz już dwa komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.06.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Trzy, ale nie ma co spoczywać na laurach - dalej do roboty - PISAĆ, PISAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 29.06.2005 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Niezły zamieszanie w temacie, dziennika brak, a komentarze rosną jak na drożdżach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 29.06.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Tak to bywa z komentarzami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 29.06.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 No bracie - napięcie zbudowałeś, teraz czas coś konkretnego napisać Ja tam lubię ekstermalną budowlankę, więc będę wiernym czytelnikiem. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.06.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No to ja będę tym pierwszym, który skomentuje Twój dziennik Rafal9. Przede wszystkim sąsiedzie, szkoda, ze nie umieściłeś żadnego zdjęcia jak razem kopalismy doły pod ogrodzenie? A poza tym to skoro mam porównywalną działkę to jestem ciekaw zdjęć i tego jak organizowałes proces budowy domu. I jeszcze jedno: gdzie robotnicy załatwiają się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.06.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No bracie - napięcie zbudowałeś, teraz czas coś konkretnego napisać Ja tam lubię ekstermalną budowlankę, więc będę wiernym czytelnikiem. Powodzenia! Ja też. W szczególności, że obok sam bede budował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 30.06.2005 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No to ja będę tym pierwszym, który skomentuje Twój dziennik Rafal9. Przede wszystkim sąsiedzie, szkoda, ze nie umieściłeś żadnego zdjęcia jak razem kopalismy doły pod ogrodzenie? A poza tym to skoro mam porównywalną działkę to jestem ciekaw zdjęć i tego jak organizowałes proces budowy domu. I jeszcze jedno: gdzie robotnicy załatwiają się? Dziennik jest w budowie i jeszcze wiele w nim brakuje. Zdjęcia wrzucę zapewne. Robotnicy mieli postawić sobie jakiś kibel. Może to zrobią, ale na razie chodzą do najbliższych drzew, które są chyba nad kanałkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.06.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No to ja będę tym pierwszym, który skomentuje Twój dziennik Rafal9. Przede wszystkim sąsiedzie, szkoda, ze nie umieściłeś żadnego zdjęcia jak razem kopalismy doły pod ogrodzenie? A poza tym to skoro mam porównywalną działkę to jestem ciekaw zdjęć i tego jak organizowałes proces budowy domu. I jeszcze jedno: gdzie robotnicy załatwiają się? Dziennik jest w budowie i jeszcze wiele w nim brakuje. Zdjęcia wrzucę zapewne. Robotnicy mieli postawić sobie jakiś kibel. Może to zrobią, ale na razie chodzą do najbliższych drzew, które są chyba nad kanałkiem. To przesadnie o nich nie dbasz... Bede musiał się chyba tej metody nauczyc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 30.06.2005 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No to ja będę tym pierwszym, który skomentuje Twój dziennik Rafal9. Przede wszystkim sąsiedzie, szkoda, ze nie umieściłeś żadnego zdjęcia jak razem kopalismy doły pod ogrodzenie? A poza tym to skoro mam porównywalną działkę to jestem ciekaw zdjęć i tego jak organizowałes proces budowy domu. I jeszcze jedno: gdzie robotnicy załatwiają się? Dziennik jest w budowie i jeszcze wiele w nim brakuje. Zdjęcia wrzucę zapewne. Robotnicy mieli postawić sobie jakiś kibel. Może to zrobią, ale na razie chodzą do najbliższych drzew, które są chyba nad kanałkiem. To przesadnie o nich nie dbasz... Bede musiał się chyba tej metody nauczyc.... Jak podpisywałem umowę z wykonawcą, to twierdził, że nic nie będzie mnie obchodziło - jedynie dostawa towaru. Więc zgodnie z umową nie wnikam gdzie się załatwiają, co jedzą, co piją, itp. Jedynie jak mam gest to postawię im piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.06.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No to ja będę tym pierwszym, który skomentuje Twój dziennik Rafal9. Przede wszystkim sąsiedzie, szkoda, ze nie umieściłeś żadnego zdjęcia jak razem kopalismy doły pod ogrodzenie? A poza tym to skoro mam porównywalną działkę to jestem ciekaw zdjęć i tego jak organizowałes proces budowy domu. I jeszcze jedno: gdzie robotnicy załatwiają się? Dziennik jest w budowie i jeszcze wiele w nim brakuje. Zdjęcia wrzucę zapewne. Robotnicy mieli postawić sobie jakiś kibel. Może to zrobią, ale na razie chodzą do najbliższych drzew, które są chyba nad kanałkiem. To przesadnie o nich nie dbasz... Bede musiał się chyba tej metody nauczyc.... Jak podpisywałem umowę z wykonawcą, to twierdził, że nic nie będzie mnie obchodziło - jedynie dostawa towaru. Więc zgodnie z umową nie wnikam gdzie się załatwiają, co jedzą, co piją, itp. Jedynie jak mam gest to postawię im piwo. A z jakości ich pracy jesteś adowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 30.06.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 A tu komentarze mile widziane.... Pozdrawiam sąsiada. Tak, tak, dobrze przeczytałeś- sąsiada.Jestem obecnym i niedoszłym twoim sąsiadem gdyż: mieszkam w blokach (w tle) JW C... i niewiele brakowało a kupił bym działkę obok. Stety albo niestety nie zrobiłem tego a głównym powodem był widok na to cholerne osiedle, w którym mam wątpliwą przyjemność od przeszło dwóch lat mieszkać. Z punktu widzenia dostępu do mediów i komunikacji, szczególnie miejskiej, jest to strzał w 10. Widzę, że Aglo-Bud dojeżdża nawet do Ciebie . Pozdrawiam i obiecuję obserwować postępy z moich okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 30.06.2005 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 A tu komentarze mile widziane.... Pozdrawiam sąsiada. Tak, tak, dobrze przeczytałeś- sąsiada.Jestem obecnym i niedoszłym twoim sąsiadem gdyż: mieszkam w blokach (w tle) JW C... i niewiele brakowało a kupił bym działkę obok. Stety albo niestety nie zrobiłem tego a głównym powodem był widok na to cholerne osiedle, w którym mam wątpliwą przyjemność od przeszło dwóch lat mieszkać. Z punktu widzenia dostępu do mediów i komunikacji, szczególnie miejskiej, jest to strzał w 10. Widzę, że Aglo-Bud dojeżdża nawet do Ciebie . Pozdrawiam i obiecuję obserwować postępy z moich okien. Witam, witam! Mam nadzieję, że widok zostanie przysłonięty przez zabudowę na działkach sąsiednich. Oby ta zabudowa była jednorodzinna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 30.06.2005 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No to ja będę tym pierwszym, który skomentuje Twój dziennik Rafal9. Przede wszystkim sąsiedzie, szkoda, ze nie umieściłeś żadnego zdjęcia jak razem kopalismy doły pod ogrodzenie? A poza tym to skoro mam porównywalną działkę to jestem ciekaw zdjęć i tego jak organizowałes proces budowy domu. I jeszcze jedno: gdzie robotnicy załatwiają się? Dziennik jest w budowie i jeszcze wiele w nim brakuje. Zdjęcia wrzucę zapewne. Robotnicy mieli postawić sobie jakiś kibel. Może to zrobią, ale na razie chodzą do najbliższych drzew, które są chyba nad kanałkiem. To przesadnie o nich nie dbasz... Bede musiał się chyba tej metody nauczyc.... Jak podpisywałem umowę z wykonawcą, to twierdził, że nic nie będzie mnie obchodziło - jedynie dostawa towaru. Więc zgodnie z umową nie wnikam gdzie się załatwiają, co jedzą, co piją, itp. Jedynie jak mam gest to postawię im piwo. A z jakości ich pracy jesteś adowolony? Czasami tak, czasami nie. Potrafią zaskoczyć na plus, potrafią także na minus. Mają dobrą organizację pracy, jak przychodzi 6 osób to bez większych rozmów każdy wie co ma robić i te prace jakoś im się same koordynują. A tak w ogóle to jeszcze nie wyrobiłem sobie o nich ostatecznego zdania. Potrzeba trochę więcej czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.06.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 A tu komentarze mile widziane.... Pozdrawiam sąsiada. Tak, tak, dobrze przeczytałeś- sąsiada.Jestem obecnym i niedoszłym twoim sąsiadem gdyż: mieszkam w blokach (w tle) JW C... i niewiele brakowało a kupił bym działkę obok. Stety albo niestety nie zrobiłem tego a głównym powodem był widok na to cholerne osiedle, w którym mam wątpliwą przyjemność od przeszło dwóch lat mieszkać. Z punktu widzenia dostępu do mediów i komunikacji, szczególnie miejskiej, jest to strzał w 10. Widzę, że Aglo-Bud dojeżdża nawet do Ciebie . Pozdrawiam i obiecuję obserwować postępy z moich okien. Witam, witam! Mam nadzieję, że widok zostanie przysłonięty przez zabudowę na działkach sąsiednich. Oby ta zabudowa była jednorodzinna. Z punktu widzenia dostepu do miediów 10??? No nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 30.06.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Z punktu widzenia dostepu do miediów 10??? No nie wiem... _________________ Y ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.06.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Z punktu widzenia dostepu do miediów 10??? No nie wiem... _________________ Y ??? Może bardziej jasny komentarz? Bo nie wiem jak go zinterpretować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 30.06.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Dlaczego ??? Jakieś problemy z mediami??? Pośrednik gorąco zapewniał, że wszystko jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts