rafal9 26.08.2005 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Dzięki, dzisiaj mają zakończyć więźbę. Trza zwołać kierownika na odbiór. I kolejna stówka poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.08.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 rafal9 - co to jest stówka w porównaniu z "piękna Petunią" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Gratuluję wiechy!! Juz niemoge doczekac się kiedy ja zacznę stawiać swój domek obok Twojego... W każdym wypadku prośba o nie wyrzucanie namiarów na Twoich specjalistów.. Skoro robią tak bezbłędnie, więźba wzorcowa to tylko gratulować i ... tylko znajomym przekazywać namiary na takie dobre ekipy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 29.08.2005 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Gratuluję wiechy!! Juz niemoge doczekac się kiedy ja zacznę stawiać swój domek obok Twojego... W każdym wypadku prośba o nie wyrzucanie namiarów na Twoich specjalistów.. Skoro robią tak bezbłędnie, więźba wzorcowa to tylko gratulować i ... tylko znajomym przekazywać namiary na takie dobre ekipy.... Tak ocenia kierownik, a ile w tym prawdy i czy faktycznie jest dobrze zrobiona więźba okaże się zapewne za ileś tam lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Gratuluję wiechy!! Juz niemoge doczekac się kiedy ja zacznę stawiać swój domek obok Twojego... W każdym wypadku prośba o nie wyrzucanie namiarów na Twoich specjalistów.. Skoro robią tak bezbłędnie, więźba wzorcowa to tylko gratulować i ... tylko znajomym przekazywać namiary na takie dobre ekipy.... Tak ocenia kierownik, a ile w tym prawdy i czy faktycznie jest dobrze zrobiona więźba okaże się zapewne za ileś tam lat. Ale jeśli osoba oceniająca nie jest "skoligacony" z ekipą, która wykonuje to ocena powinna być obiektywa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.08.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 rafal9 - wiecha to piękna sprawa; kształt dachu dopiero widać po pokryciu. naprawdę jest PIĘKNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 A gdzie zdjęcia? Nie zrobiłeś zdjęć końcowych prac murarskich? W kazdym wypadku jak patrzę na Twóje postępy to już nie mogę doczekać się takiej zabawy u mnie... Jak by nie patrzeć: gratuluję ekipy murarskiej i zakończenia mile stone'a.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 02.09.2005 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 A gdzie zdjęcia? Nie zrobiłeś zdjęć końcowych prac murarskich? W kazdym wypadku jak patrzę na Twóje postępy to już nie mogę doczekać się takiej zabawy u mnie... Jak by nie patrzeć: gratuluję ekipy murarskiej i zakończenia mile stone'a.. Zdjęcia są, tylko z okazji wczorajszej imprezy na budowie nie wrzuciłem na neta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 A gdzie zdjęcia? Nie zrobiłeś zdjęć końcowych prac murarskich? W kazdym wypadku jak patrzę na Twóje postępy to już nie mogę doczekać się takiej zabawy u mnie... Jak by nie patrzeć: gratuluję ekipy murarskiej i zakończenia mile stone'a.. Zdjęcia są, tylko z okazji wczorajszej imprezy na budowie nie wrzuciłem na neta. No to wszystko tłumaczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.09.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Ja bym sugerował wybrać takie okna które są lepsze jakościowo i praktyczniejsze.I jak tam ekipa murarska? Nie zostawiła niedorubek? Zadowolony jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.09.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.09.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 07.09.2005 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 O kurcze kze,właśnie teraz i tutaj zauważyłem, że dostałeś tytuł OLIMP FORUM.Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.09.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 O kurcze kze, właśnie teraz i tutaj zauważyłem, że dostałeś tytuł OLIMP FORUM. Gratulacje! Dzięki... To jest uzyskiwane automatycznie po wpisaniu 5tyś posta... Ale generalnie napis Olimp słabo podoba mi sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.09.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 To pozostaje wchodzić na drabinę w celu nadzorowania ekipy... Oj czego to człowiek nie robi w czasie budowy domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz1 14.09.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Rafał, nie wiem na ile ruchome będą instalacje - nie boisz się rozkradzenia przez zimę tego i owego? Okna z dachu nie trudno wyjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 14.09.2005 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Rafał, nie wiem na ile ruchome będą instalacje - nie boisz się rozkradzenia przez zimę tego i owego? Okna z dachu nie trudno wyjąć. Okien dachowych nie będzie - tylko ramy. Instalacje zostaną od razu przykryte tynkiem i wylewkami więc nie do ruszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz1 14.09.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Rafał, nie wiem na ile ruchome będą instalacje - nie boisz się rozkradzenia przez zimę tego i owego? Okna z dachu nie trudno wyjąć. Okien dachowych nie będzie - tylko ramy. Instalacje zostaną od razu przykryte tynkiem i wylewkami więc nie do ruszenia. No to fajnie, rozprowadzasz przed zimą rury co, woda oraz elektrykę? Widziałem w niedzielę na Twojej działce i dachówki i sporo drewna - rozumiem, że odpuakać nie było do tej pory żadnej wpadki z nieproszonymi gośćmi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 14.09.2005 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Rafał, nie wiem na ile ruchome będą instalacje - nie boisz się rozkradzenia przez zimę tego i owego? Okna z dachu nie trudno wyjąć. Okien dachowych nie będzie - tylko ramy. Instalacje zostaną od razu przykryte tynkiem i wylewkami więc nie do ruszenia. No to fajnie, rozprowadzasz przed zimą rury co, woda oraz elektrykę? Widziałem w niedzielę na Twojej działce i dachówki i sporo drewna - rozumiem, że odpuakać nie było do tej pory żadnej wpadki z nieproszonymi gośćmi? Staram się doglądać jak najczęściej. Poza tym sąsiad ma wzmożoną czujność bo u siebie wstawił okna i pilnuje swojego bliźniaka i przy okazji, jak twierdzi, zagląda co u mnie się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 30.09.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 rafal9 zrób prosze parę zdjęć na poddaszu. Bardzo jestem ciekaw jak to jest z tymi skosami na projekcie. Jakie faktycznie wychodzą. Czy ściankę kolankową podnosiłeś?szczepan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts