rafal9 30.09.2005 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 rafal9 zrób prosze parę zdjęć na poddaszu. Bardzo jestem ciekaw jak to jest z tymi skosami na projekcie. Jakie faktycznie wychodzą. Czy ściankę kolankową podnosiłeś? szczepan Ścianki nie podnosiłem - została dokładnie tak jak w projekcie. Na razie pokoje jak i duża łazienka robią wrażenie przestronnych, ale dopiero po wylewkach i płytach g-k na skosach będzie dopiero wiadomo, jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.10.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Gratuluję własnoręcznych wykończeń zabezpieczających okno. Z własnego doświadczenia wiem jak cieszy jak coś się samemu zrobi... A teraz czekamy na tynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.10.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 rafal9 - pomieszczenia sa przestronne uwierz na słowo gratuluje tempa - dach wygląda imponująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.10.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 rafal9 - tempo masz niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 06.10.2005 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 rafal9 - tempo masz niesamowite Tak, jak pisałem przez tynkarzy tempo spadło. Trochę się obawiam nadchodzących już zapewne niedługo mrozów - czy zdążę przed nimi zrobić tynki i wylewki. Żeby wszystkie ekipy pracowały tak jak te od stanu surowego to nie byłoby z niczym problemu. Teraz z perspektywy czasu jeszcze lepiej oceniam tych od stanu surowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.10.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Jak będziemy mieli prąd to tynki pójdą w tydzień i wszystko będzie OK. Nie martw się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 06.10.2005 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Jak będziemy mieli prąd to tynki pójdą w tydzień i wszystko będzie OK. Nie martw się! No ten prąd to mnie po prostu zaszokował. W tydzień załatwione podłączenie do linii, postawiony słup i skrzynka. A podpisywałeś jakąś umowę przyłączeniową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.10.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Tylko wniosek jakiś złozyłem. Coś tam podpisywałem w momencie składania wniosku. Niemniej koszty zrobienia przyłacza są mi obojetne bo pokrywa je wykonawca... Rachunki będą na mnie przychodzić. Będzie OK Rafal9. PS A jak pewien agent dowiedział się o słupie to (za pomocą maila to stwierdziłem ) prawie zawału serca dostał np. pisał do mnie maila dużymi literami... Dalej twierdzi, że 2 miesiące.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 10.10.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Hej rafal9,A jak wygladaja wydatki na dzien dzisiejszy? Ile trzeba cashu szykowac na stan surowy otwarty ( z dachowka ceramiczna) Domu w Petuniach? Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.10.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Piękny dom. Gratuluję tempa budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.10.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Na pewno będzie OK z tymi tynkarzami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 25.10.2005 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Na pewno będzie OK z tymi tynkarzami... Jakoś im idzie. Te pomieszczenia co wykończyli już na gotowo to wyglądają ładnie. Podobno w tym tygodniu kończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha11 04.11.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Rafał,Gratulacje, podziwiałem z żoną twój domek. Byliśmy 31.10. i jest super!!! Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 04.11.2005 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Rafał, Gratulacje, podziwiałem z żoną twój domek. Byliśmy 31.10. i jest super!!! Michał Dzięki, no i jak? Zdecydowaliście się na ten projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.11.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Rafal9 - czemu zaniedbujesz dziennik budowy?Tynkarze skończyli? Nie pobrudzili Ci za bardzo dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 07.11.2005 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Rafal9 - czemu zaniedbujesz dziennik budowy? Tynkarze skończyli? Nie pobrudzili Ci za bardzo dachu? Po stanie surowym już nic nie jest takie fajne i ekscytujące na budowie. Wydaje mi się, że nic się nie zmienia i nawet się nie chce robić zdjęć. Ale planuję to nadrobić. Tynkarze kończą dzisiaj, elektrycy skończyli, hydraulicy skończyli. Dzisiaj weszli wylewkarze z miksokretem. Jutro mają skończyć. I będzie zapewne trochę przerwy - do czasu podłączenia prądu. Co do dachu to faktycznie pobrudzili w paru miejscach - tak chlapali zaprawą. Efekt ich pracy zadowalający, ale strasznie brudzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.11.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 To co czekasz na prąd docelowy czy podłaczasz się?W zimie planujesz jakieś prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 08.11.2005 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 To co czekasz na prąd docelowy czy podłaczasz się? W zimie planujesz jakieś prace? Zgodnie z podpisanym aneksem ze stoenem w ciągu najbliższych tygodni prąd powinien być. Ale jakoś nie widać żeby coś robili Chciałbym "jechać" dalej w zimie - okna, jakieś ocieplenie poddasza i coś tam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.11.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 To co czekasz na prąd docelowy czy podłaczasz się? W zimie planujesz jakieś prace? Zgodnie z podpisanym aneksem ze stoenem w ciągu najbliższych tygodni prąd powinien być. Ale jakoś nie widać żeby coś robili Chciałbym "jechać" dalej w zimie - okna, jakieś ocieplenie poddasza i coś tam jeszcze. Jak nie będzie mrozów to może coś zbuduja... Jak rozmawiałem kiedyś w stoen to oni mogą kłaść kable ale do jakieść temperatury. Niestety nie pamietam do jakiej... W każdym wypadku ja jestem otwarty co do użyczenia prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 08.11.2005 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 To co czekasz na prąd docelowy czy podłaczasz się? W zimie planujesz jakieś prace? Zgodnie z podpisanym aneksem ze stoenem w ciągu najbliższych tygodni prąd powinien być. Ale jakoś nie widać żeby coś robili Chciałbym "jechać" dalej w zimie - okna, jakieś ocieplenie poddasza i coś tam jeszcze. Jak nie będzie mrozów to może coś zbuduja... Jak rozmawiałem kiedyś w stoen to oni mogą kłaść kable ale do jakieść temperatury. Niestety nie pamietam do jakiej... W każdym wypadku ja jestem otwarty co do użyczenia prądu. Myślę, że jak w tym roku nie zrobią, to będę starał dogadać się z Ziętkiem i się podłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts