kze 14.11.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Byłem o 7.00 na naszej łaczce... Widzę, że masz wszystkie otwory pozatykane, więc pewnie wylewki zrobiłeś i schną, tak? Nic nie piszesz w dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 14.11.2005 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Byłem o 7.00 na naszej łaczce... Widzę, że masz wszystkie otwory pozatykane, więc pewnie wylewki zrobiłeś i schną, tak? Nic nie piszesz w dzienniku... Schną sobie, schną. Dziennik zamierzam zaktualizować, bo zaległości jest co nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha11 21.11.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Tak, wybraliśmy petunie!!!Decyzja zapadła. Wczoraj jeszcze raz obejrzałem sobie twój domek ale niestety tylko zza płota.Czekam na aktualizację dziennika. PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.11.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 rafal9 - zaktualizuj P.S. mieszka się wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i spokojnych świąt oraz spełnienia wszelkich marzeń w nowycm rokuhttp://psphome.dhtml.pl/swieta/choinka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 18.01.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Bardzo mi się podoba domek, materiał budowlany no i stroooooooooooop. Te HEBy to pewnie, zamiast podciągów. Wszystko pięknie idzie, pozazdrościć inwestorowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha11 22.03.2006 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Może inwestor póki jeszcze zima zakualizował by dziennik Czekaja na to tłumy fanów ps. czy da sie teraz dojechać to twojego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.03.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Właśnie Panie Inwestorze! Prosimy o wpisy do dziennika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 22.05.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 rafal9 , gdzie jeste??!! I gdzie sš nowe zdjęcia?? Prosimy o zdjęcia Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.05.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Rafal9 już prawie mieszka i chyba nie ma czasu na uzupełnianie dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 23.05.2006 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Rafal9 już prawie mieszka i chyba nie ma czasu na uzupełnianie dziennika... Oj, prawda, prawda ostatnio średnio 3 ekipy równolegle są na budowie. Coraz tłoczniej się robi, ale pocieszam się, że to już ostatnie dni. Przynajmniej mam taką nadzieję, bo nigdy nie wiadomo co przyniesie kolejny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 24.05.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Widziałam wczoraj otynkowaną petunię i muszę przyznać, że zmiana kolosalna.Teraz dopiero "widać" kolor drzwi i bramy. Gratulacje, bo tempo niezwykłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 24.05.2006 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Widziałam wczoraj otynkowaną petunię i muszę przyznać, że zmiana kolosalna. Teraz dopiero "widać" kolor drzwi i bramy. Gratulacje, bo tempo niezwykłe. Tynk dopiero będzie w przyszłym tygodniu, na razie elewacja jest tylko zagruntowana, ale faktycznie już prawie widać efekt końcowy, bo tynk też będzie bardzo jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 24.05.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Widziałam wczoraj otynkowaną petunię i muszę przyznać, że zmiana kolosalna. Teraz dopiero "widać" kolor drzwi i bramy. Gratulacje, bo tempo niezwykłe. Tynk dopiero będzie w przyszłym tygodniu, na razie elewacja jest tylko zagruntowana, ale faktycznie już prawie widać efekt końcowy, bo tynk też będzie bardzo jasny. Wiesz co do budowania to ja jeszcze mocno niedouczona jestem Ale byłam zadziwiona Twoja elewacją. Przy czerwonych cegłach kolor drzwi i bramy po prostu się romywał, a teraz... aż zazdrość bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 30.05.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Widziałam wczoraj otynkowaną petunię i muszę przyznać, że zmiana kolosalna. Teraz dopiero "widać" kolor drzwi i bramy. Gratulacje, bo tempo niezwykłe. Tynk dopiero będzie w przyszłym tygodniu, na razie elewacja jest tylko zagruntowana, ale faktycznie już prawie widać efekt końcowy, bo tynk też będzie bardzo jasny. Wiesz co do budowania to ja jeszcze mocno niedouczona jestem Ale byłam zadziwiona Twoja elewacją. Przy czerwonych cegłach kolor drzwi i bramy po prostu się romywał, a teraz... aż zazdrość bierze PLEASE ! przynajmniej 2 zdjęcia z zewnętrz i kilka ze środka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 31.05.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 czekamy na dalszy ciąg bo jak na razie czyta się FAJOWO POZDRO..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 24.09.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 czy to juz koniec budowania??? domek fajny,pewnie juz zamieszkaly ale cisza w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts