remx 08.11.2002 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Czy ktos ma jakieś doświadczenia w bojach z urzędnikami brwinowskimi?Znalazłem działkę w okolicy. Ale wszyscy mieszkańcy i agencja z którą się kontaktowałem strasznie narzekają, że nic nie daje sięzałatwić. O wszystko trzeba toczyć boje.Podobno jest też dużo niejasnych spraw własnościowych do gruntów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek 12.11.2002 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 Myślałem że te czasy gmina brwinów już ma za sobą , ale widocznie jeszcze nie , moim zdaniem po prostu gmina brwinów nie lubi własnych mieszkańców , obecnych i tych przyszłych , poszukaj kawałek dalej tak żeby działka już była w gminie grodzisk , tam wszystko załatwia się szybko i sprawnie , a władza się nie zmieniła w ostatnich wyborach ( poparcie ponad 75% )Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 12.11.2002 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 Zapraszam do Grodziska - gmina bardzo sprawna i przyjazna!Pojedź kawałek dalej kolejką - bardzo mi się podoba miejscowośc Brzózki na trasie do Grodziska. Piękne działki w zalesionej okolicy i tańsze niż w Owczarni! A poza tym masz tam kolejkę WKD.Pozdr,A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 12.11.2002 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 Dzięki za informację. Czy jest to tzw Milanówek Brzózki i czy można tam dojechać asfaltem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimen 12.11.2002 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 HACKED by :::KLIMEN & RADEON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimen 12.11.2002 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 font size = 200 type=arial color=red>HACKED by :::KLIMEN & RADEON ::: [ Ta wiadomość była edytowana przez: klimen dnia 2002-11-12 18:50 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnese 12.11.2002 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 On 2002-11-08 20:48, remx wrote: Czy ktos ma jakieś doświadczenia w bojach z urzędnikami brwinowskimi? Znalazłem działkę w okolicy - Owczarnia. Ale wszyscy mieszkańcy i agencja z którą się kontaktowałem strasznie narzekają, że nic nie daje się załatwić. O wszystko trzeba toczyć boje. Podobno jest też dużo niejasnych spraw własnościowych do gruntów W zasadzie nie jest tragicznie, tylko uwaga na archeologie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnese 12.11.2002 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 On 2002-11-12 10:58, Alicjanka wrote: Zapraszam do Grodziska - gmina bardzo sprawna i przyjazna! Pojedź kawałek dalej kolejką - bardzo mi się podoba miejscowośc Brzózki na trasie do Grodziska. Piękne działki w zalesionej okolicy i tańsze niż w Owczarni! A poza tym masz tam kolejkę WKD. Pozdr, A. Tez mielismy kupic dzialke w Brozkach, ale na szczescie zapytalismy kilku sasiadow - wszystkich zalewalo po kazdym porzadniejszym deszczu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnese 12.11.2002 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 On 2002-11-12 10:58, Alicjanka wrote: Zapraszam do Grodziska - gmina bardzo sprawna i przyjazna! Pojedź kawałek dalej kolejką - bardzo mi się podoba miejscowośc Brzózki na trasie do Grodziska. Piękne działki w zalesionej okolicy i tańsze niż w Owczarni! A poza tym masz tam kolejkę WKD. Pozdr, A. Tez mielismy kupic dzialke w Brozkach, ale na szczescie zapytalismy kilku sasiadow - wszystkich zalewalo po kazdym porzadniejszym deszczu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 12.11.2002 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 W zasadzie nie jest tragicznie, tylko uwaga na archeologie!!! Czy tam są jakieś stanowiska archeologiczne. Czy możesz podać w jakim rejonie i jak to można sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolodziejskim 13.11.2002 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 Ja buduje sie w Owczarni i od razu powiem ze gmina Brwinow jak to zauwazyl ktos wczesniej nadal nie lubi swoich mieszkancow. Sprawy ciagna sie tygodniami a jak chcesz wczesniej cos zalatwic to niestety mile Panie wiada wzrokiem za reklamowkami z lapowka. Rozsadnym wyjsciem jest wziecie do wszystkich spraw papierowych jednego czlowieka z gminy ktory ma uklady i potrafi wszystko przepachac. Grodzisk jest 100x lepszy... ale kto wiedzial Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 13.11.2002 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 Nie wiedziałam, że Brzózki zalewa! Moje okolice (grodzisk Okrężna) też nie są suche - to chyba taka specyfika. Natomiast w Brzózkach jest ślicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mordka 13.11.2002 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 Rozumiem, że te Brzózki są w gminie Grodzisk? Kto może mi powiedzieć, jak długo jedzie się stamtąd na Ursynów? Czy jest publiczna komunikacja? Jak najlepiej się tam rozeznać w działkach do sprzedania? PozdrawiamMordka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mordka 13.11.2002 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 Próbuję znaleźć te Brzózki na emapie, na której jest WSZYSTKO, nawet małe pipidówy, ale Brzózek brak. Może to dzielnica jakiegoś innego miasta lub osady? Czy ktoś może mi dokładnie opisać, gdzie ta miejscowość leży? jak się ma do Owczarni? Co prawda trochę mnie zniechęca ta informacja, że jest tam niebezpieczeństwo zalania, ale może nie w całych Brzózkach, co? Aha, i po ile tam jest ziemia i czy można znaleźć uzbrojone działki? Uff, dużo tego, ale proszę, napiszcie.PozdrawiamMordka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 14.11.2002 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Brzózki to chyba Milanówek BrzózkiKolodziejskiM, powiedz czy tam jest bezpiecznie.A jak z cenami działek. Mnie udało się wytargować do ok 14$ w rozsądnym miejscu z mediami. Mam nadzieję że nie będzie tam jakiejś autostrady - to chyba na północ od Brwinowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts