jogi8 23.12.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Chyba małe jest zainteresowanie tym projektem, ja już zamówiłem i byłbym bardzo wdzięczny za jakiś kontakt z kimś kto już buduje pegaza z garazem w okolicach warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi8 23.12.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Arti74 udało Ci się coś znaleźć na temat tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi8 25.01.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Poszukuję informacji na temat tego projektu. Z tego co szukałem to praktycznie nie ma żadnych informacji. Jak ktoś ten projekt budował proszę o jakiś kontakt.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts