smys 30.06.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Czy ktoś zakładał okna dachowe firmy Roto ? Jak się sprawują ? Co o nich myslicie ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 30.06.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 mam dwa lata - drewniane - i sa OK a nawet wiecej niz OK zwlaszcza punkt obrotu przy otwieraniu na gornej krawedzi ramiaka i super patent na otwieranie do mycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 30.06.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Jak wyżej, mam 2 lata żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sevillus 01.07.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Ja również mam Roto i bardzo sobie chwale. Jednak nalezy uwazac (jak przy wszystkich polaciowych) na dobry montaz, bo jak cos zle wywaza to moze sie zle otwierac-zamykac. Jednak generalnie OK. I jeszcze jedno - drewniane sa wszystkie (nawet Veluxy) - tylko, niektore maja okladzine z plastiku Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 01.07.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Nieprawda, że drewniane są wszystkie. Roto ma też z PCV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 01.07.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Nieprawda, że drewniane są wszystkie. Roto ma też z PCV. sa tylko powleczone PCV - w środku są drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 01.07.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Ejże, poczytaj tu: http://www.roto.pl/pliki/Folder_PVC_str_2-6b.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 01.07.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Mam rok i jest cacy. U mnie zadecydowała klamlka na dole, bo okienka duże i wysoka ściana kolankowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts