z_i_k_u 30.06.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 CzescCzy ktoś ostatnio ocieplał poddasze w okolicach Warszawy ?Dostalem wycenę za wykonanie ocieplenia, położenie GK i malowanie w kwocie 40 PLN za 1 m2, materiał w mojej gestii. Czy to drogo, czy tanio ?Prosze Was bardzo o pomoc, do soboty muszę podjąć decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 30.06.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Może tutaj się dowiesz;http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=42940&highlight=ile+poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z_i_k_u 30.06.2005 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 co prawda nie znalazłem tam odpowiedzi na to nieszczęsne pytanie niepozwalające mi zasnąć, ale i tak bardzo Ci dziękuję za posta Thalex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z_i_k_u 01.07.2005 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 czy ktoś jeszcze zechciałby podzielić sie doświadczeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts