JoShi 01.07.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 To juz nawet o obyczajach porozmawiac nie mozna ? Czemu od razu zamykac watek ? Ktos sie poskarzyl do modka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 01.07.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 JoShi Ale o czym jest ten watek?Chetnie zabralbym glos,tylko nie wiem w jakiej sprawie Ty piszesz. Wyjasnij prosze o co chodzi.Sam temat zbyt szeroki,zeby w kilku slowach cos z sensem napisac. Mowiac inaczej-okresl sie.Prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalkulator 02.07.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Ale o czym jest ten watek? jak to nie wiesz ? JoShi chce koniecznie odgkryźć się, bo pare osob w poprzednim wątku napisało o niej prawdę, a Redakcja zablokowała temten wątek Teraz rozumiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 To juz nawet o obyczajach porozmawiac nie mozna ? Czemu od razu zamykac watek ? Ktos sie poskarzyl do modka ? Jo Shi... wcześniej to ja myslałam, że Ty fajna dziewczyna jesteś, ale teraz widzę, że Ty następna z tych, co to lubią robić szum wokół siebie robić... Ale... z drugiej strony... dzieki takim... krzykaczom, egzaltowanym, złośliwym, prześladującym (niepotrzebne skreslić) to forum ma jakieś rumieńce, wie, że żyje a reszta "myszek cichutkich"... ma czasem niezłą zabawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.07.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 JoShi ja Ci wyjasnie . Chodzi o to , ze ludzie pisza dziwne rzeczy czasem . w watku o Leonie chlopaki pisaly o tych prezerwatywach. A redakcja dobrze wie , tak mysle , ze jest tu na forum kilka przyzwoitych osob , chocby Ty i ja na ten przyklad , co to sie kryguja na takie tematy. Ciekawe komu ten watek najbardziej przeszkadzal? Juz nie wiem kto sie najbardziej obrazal na te bezecenstwa? JoShi pytasz czy juz nie mozna porozmawiac ? mozna jak sie chce i potrafi POZDRAWIAM LIKENDOWO matka a Ty to z myszek jestes?????????????????szarych??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 matka a Ty to z myszek jestes?????????????????szarych??????????????? A w którym miejscu tak napisałam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.07.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 nie zebys napisala , tylko tak pytam dla podtrzymania .... zaloze moze watek ...ze juz pytac nie mozna?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 03.07.2005 03:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 JoShi Cos tu niewesolo o Tobie.Kim Ty jestes?Komu co nawypisywalas,ze nie lubia Cie?Ale nie pekaj.Mozesz ze mna o obyczajach podyskutowac,poniewaz w mlodym wieku ksiazke Kamyka o Zachowaniu sie czy jakos tak,przeczytalem. Licze na ciekawa wymiane pogladow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 04.07.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 A redakcja dobrze wie , tak mysle , ze jest tu na forum kilka przyzwoitych osob , chocby Ty i ja na ten przyklad , co to sie kryguja na takie tematy. LOL W kwestii samooceny to masz u mnie 5 z plusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.07.2005 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 JoShi Ale o czym jest ten watek? Chetnie zabralbym glos,tylko nie wiem w jakiej sprawie Ty piszesz. Wyjasnij prosze o co chodzi. Sam temat zbyt szeroki,zeby w kilku slowach cos z sensem napisac. Mowiac inaczej-okresl sie.Prosze. No jak to o watku, ktory ostatnio zostal zamkniety, nie wiedziec dlaczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.07.2005 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Jo Shi... wcześniej to ja myslałam, że Ty fajna dziewczyna jesteś, ale teraz widzę, że Ty następna z tych, co to lubią robić szum wokół siebie robić... Wbrew pozorom nie lubie. Chce tylko sie dowiedziec dlaczego redakcja zamknela watek. Nie klocilismy sie, nie obrazalismy. Nikt do nikogo nie mial pretensji. Poruszalismy temat obyczajowosci a mimo to watek zostal zamkniety bez slowa komentarza. Tego nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.07.2005 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 JoShi pytasz czy juz nie mozna porozmawiac ? mozna jak sie chce i potrafi A to mi wytlumacz. Czy ja kogos obrazilam ? Jesli tak to przepraszam, tylko chcialabym wiedziec. Z tym rzucaniem sie to chyba zle zrozumiales. Chodzilo mi o przedstawienie troche innych pogladow i troche innego spojrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.07.2005 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Cos tu niewesolo o Tobie. Kim Ty jestes? Komu co nawypisywalas,ze nie lubia Cie? Najbardziej to mimi podpadlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.07.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 A redakcja dobrze wie , tak mysle , ze jest tu na forum kilka przyzwoitych osob , chocby Ty i ja na ten przyklad , co to sie kryguja na takie tematy. LOL W kwestii samooceny to masz u mnie 5 z plusem jestem rozczarowana Mariusz , liczylam na 6+ a jak patrze w lustro to wychodzi taka przyzwoitosc naprzeciwko, co mam poradzic?hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.07.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 JoShi pytasz czy juz nie mozna porozmawiac ? mozna jak sie chce i potrafi A to mi wytlumacz. Czy ja kogos obrazilam ? Jesli tak to przepraszam, tylko chcialabym wiedziec. Z tym rzucaniem sie to chyba zle zrozumiales. Chodzilo mi o przedstawienie troche innych pogladow i troche innego spojrzenia. nie wiem JoShi czy ktos sie obrazil , szczerze to myslalm , ze Ty obrazilas sie na chlopakow mysle , ze poszlo o beretowy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.07.2005 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 nie wiem JoShi czy ktos sie obrazil , szczerze to myslalm , ze Ty obrazilas sie na chlopakow mysle , ze poszlo o beretowy problem Nie. No wlasnie sie nie obrazilam mimo ze mi dokuczali. Tym bardziej bylam zaskoczona gwaltowna reakcja administracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 05.07.2005 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 jestem rozczarowana Mariusz , liczylam na 6+ a jak patrze w lustro to wychodzi taka przyzwoitosc naprzeciwko, co mam poradzic?hahahahaha No to po tym co napisalaś wystawiam Ci ocenę 6+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 05.07.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Chce tylko sie dowiedziec dlaczego redakcja zamknela watek. Nie klocilismy sie, nie obrazalismy. Nikt do nikogo nie mial pretensji. Bo Redakcja jest "uber alles in der welt". A forumowicz wchodzący na forum staje się własnością Redakcji (per analogiam do pasażera, który wsiadając do pociągu staje się własnością PKP)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts