EDA 01.07.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witam [/url]http://www.projekty.ign.com.pl/projekt.php?opcja=opis&id=136&nazwa_projektu=KRYSZTA%A3 Czy ktoś interesował się bliżej tym projektem ? Może ktoś go buduje ? Co o nim sądzicie a może znaleźliście gdzieś podobne (mnie się nie udało) ? PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.07.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 link do projektu: http://www.projekty.ign.com.pl/projekt.php?opcja=opis&id=136&nazwa_projektu=KRYSZTA%A3 A tak wyglada kryształ http://www.projekty.ign.com.pl/pliki/widoki/render_krysztal_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDA 03.07.2005 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 A może ktos widział gdzie taki domek stoi albo powstaje ? Bardzo mi zależy na jakichs informacjach. Pozdrawiam Maciej Jakoś nie mogę uwierzyć, że nikt nie zna i nie widział tego projektu. W pracowni powiedzieli mi, że stoją wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDA 16.07.2005 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 OK nikt nie widział ? To może chociaz oceńcie projekt. Bardzo proszę o opinie i ewentualne uwagi typu co by zmienić, na co zwrócić uwagę. Dzięki i pozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 18.07.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 WitamCałkiem miły projekt. Zastanowił bym sie jedynie nad koniecznością przejścia z garazu do domu poprzez sień - brak miejsca na porządną szafę w sieni z tego powodu.Pozatym chyba ok... pozatym, że nie wiadomo, jaki jest podany rodzaj powierzchni pomieszczeń na poddaszu, a z ich mnogości możewynikać że to powierzchnia netto czyli podłóg, a jesli tak to pokoiki mogą być trochę małePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDA 18.08.2005 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Spróbuję odgrzać trochę temat. może ktoś wrócił z urlopu i bedzie chciał coś na temat tego projektu powiedzieć ? A może ktoś widział taki domek gdzieś ? Liczę na Was i pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekgus 08.11.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 co mozecie powiedziec na temat tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 08.11.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 a co to za dziwo? zwyczajowo podaje sie link do projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 08.11.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 TEN ? http://www.projekty.ign.com.pl/pliki/widoki/render_krysztal_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekgus 08.11.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 tak to jest ten, nie umialem wstawic. w przyszlosci poprawie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 08.11.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 to wstaw jeszcze jakies rzuty do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekgus 08.11.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 http://www.projekty.ign.com.pl/projekt.php?opcja=rzuty&id=136&nazwa_projektu=KRYSZTAŁ Nie wiem, czy to jest dobrze wstawione, ale to jest adres strony na której znajdują się rzuty i inne informacje o domu Kryształ Pozdrawiam[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.11.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Jakoś mi się ilość kominów narzucie nie zgadza z malunkiem budynku. Ogólnie dość ładny projekt. Zastanowiłbym sięnad celowością balkonika od strony ogrodu i nad zmianą zagospodarowania przestrzeni pod schodami (raczej zrobiłbym pawlacz niż na siłe wciskał szafę - ubraniówkę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.11.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 A i oczywiście kalsyczne błędy przy aranżacji łazienki u góry. Spróbuj wytrzeć sięw wannie albo postawić sikającego chłopa przy kiblu. No i chyba te połaciówki nie co nisko są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 09.11.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 to wstaw jeszcze jakies rzuty do niego jak najedziesz kursorem na obrazek, to ci się cała strona otworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDA 14.11.2005 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Witam Jak miło, że ktoś oprócz mnie zainteresowany jest tym projektem !!!!!!Jakiś czas temu męczyłem temat tego projektu, ale miałem mniej szczęścia i raczej nikt mi nie odpisał. Ze względu na prostotę i funkcjonalność jestem na 99% przekonany. Próbowałem wyciągnąć od projektantów jakąś lokalizację, ale za żadne skarby się nie dało a chętnie zobaczyłbym to na żywo. Szukaliśmy z żoną projektu prostego o dachu dwuspadowym, który nie wygląda jak stodoła i KRYSZTAŁ spełnia te założenia. Trochę kiepsko z tymi trzema kominami, ale… Ponawiam apel, że jeśli ktoś widział gdzieś KRYSZTAŁ wybudowany albo budujący się niech da znać. PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDA 02.12.2005 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Witam ponownie Albo spodobał mi sie projekt widmo, którego nikt nie widział nikt o nim nie słyszał albo jest to ściśle tajne i nikt nie chce na ten temat puścić pary z ust. PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDA 07.02.2006 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Skorzystam, że coraz więcej osób interesuje się projektami z pracowni KRAJOBRAZY i podciągnę trochę temat. Może tym razem ktoś będzie chciał podyskutować i podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat tego projektu.... PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.02.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 a nawet ciekawy zobacz tylko co sie dzieje przy pomieszcze3niach 5 7 i 8 (z drzwiami... ) na gorze - pokoj 14 zwlaszcza - malenstwo no ale coz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDA 25.02.2006 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Podciągnę wyżej. Może w końcu znajdę kogoś kto KRYSZTAŁ buduje, widział, bądź się tym projektem interesuje. PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts