metrix 31.10.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 HEJ HEJ CZESC BASIU TU AGA NIESTETY JESZCZE NIE MAMY AKRYLU BO FACHOWCY ZAWIEDLI MUSIMY SIE JESZCZE UMOWIC NA JAKAS DOBRA KAWE .ALUSIU NIE POWIEKSZYLISMY TARASU ZOSTAL JAK W PROJEKCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 03.11.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Hej wszystkim.Chwale się :dostałam decyzję o zmianie klasy gruntu-jest V,więc nie będzie problemu z odrolnieniem.Złoożyłam wniosek oWZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrix 03.11.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 TO SUPER CIESZYMY SIE Z TOBA CZEKAMY NA DALSZE WIADOMOSCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 05.11.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 hehttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=84995j Aga a czytałaś to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 05.11.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=84995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 05.11.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=84995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrix 05.11.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 MAM NADZIEJE ZE NIE BEDZIE TAK TRAGICZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabella_Z 05.11.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Hej Wszystkim, metrix co do okna w łazience to jeszcze sie zastanowię, w końcu jesteśmy dopiero na etapie zakończenia fundamentów:) Widzę, że kryształ cieszy sie całkiem przyzwoitym powodzeniem hihihi Mam pytanie jeszczeco do rury kanalizacyjnej z łazienki na górze w dół, jak to zrobiłeś u siebie, wkuwliście w ścianę? Jeśli tak to powiedzcie jakiej grubości macie ścianę i jaka jest średnica tej rury, bo u nas wychodzi jakoś za gruba rura a za cienka ściana, bo u nas planujemy 24 cm. I robi się klops, w końcy w takiej ścianie nie sposób, żeby nie było słychać jak jest spuszczana woda z góry...Dziewczyny Basia, Asia ! ja też chiałabym juz urządzać ale osatecznie wychodzę z założenia, że do przyszłego roku moze sie jeszcze zmienią moje gusta ) nie ma tego złego !Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrix 05.11.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Witam My mamy grubsza ścianę 29cm 100 rura wkuta jest w ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabella_Z 05.11.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Właśnie, może warto sie zastanowić nad grubsza scianą. Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabella_Z 05.11.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 metrix a jak robiliście garaż we wnątrz? Macie wylane stropy czy zostawiliście taki dach dwuspadzisty? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabella_Z 05.11.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 metrix,acha jeszcze jedno co do grubości ściany masz 29 cm bez ocieplenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrix 06.11.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam Izu tak w garażu zostawiliśmy spadzisty dach nad głową nie robiliśmy stropu.Część czołową wew. w garażu docieplam styropianem gdyż jest to część pomieszczenia sypialnego .Co do ścian to kostka ma 29 + 10 cm styrpoian. A na jakim etapie jesteś Izu? Akurat to moja żonka odpisywała ale oczywiście czy ja czy ona jesteśmy do dyspozycji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabella_Z 06.11.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Hej! My jesteśmy na etapie zakończenia fundamentów, bo do połowy roku załatwialiśmy papiery - zmora naszego kraju... Bardzo wczesną wiosną ruszamy w górę, i chcielibyśmy wprowdzić sie pod koniec roku. Co do grubości ściany będziemy mieli 24 + 15 styropian, a rurę bedziemy puszczać w takim razie przy kominie poszerzając go optycznie, bo dajemy 150. W sumie to troche mnie irytuje ten projekt, bo wczesniej nie przemyslałam a w sumie jakby dali łazienki jedna pod druga było by prościej a wszelkie rury byłyby w pomieszczeniu gospodarczym, i to byłoby najbardziej logiczne. A tak to co jakiś etap to powstaje jakies pytanie. Dobrze, że znalazłam to forum zawsze moge sie podpytac Z jdnego jednak jestem bardzo zadowolona, widze teraz wielkość pomieszczeń i bardzo mi odpowiada ich rozmiar:) Podoba mi sie Wasze rozwiazanie nad drzwiami wejściowymi , nie wiem czy i my nie skusimy sie na tak wystający bakonik, to pożyteczne i przy deszczu i przy sniegu. Uf ale sie rozpisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrix 06.11.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Hej Izabello polecam balkonik sprawdza się już teraz .Polecam też lukswery w górnym korytarzu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 06.11.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Ja też zastanawiam się nad balkonikiem ,chyba się przyda jako osłona przed deszczem itp.Już nie mogę się doczekać wiosny,żeby zacząć budowę.Czekam na papierologię-może w przyszłym tygodniu coś się ruszy.No i wiadomość dnia :mieszkanie sprzedane-3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabella_Z 06.11.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam ponownie Metrix, to może wkleiłbyś fotkę z tymi luksferami w korytarzu?? Basia - teraz mieszkania sprzedają się w tempie błyskawicy Idealny czas na sprzedaż. Ja osobiście też czekam na rozpoczęie budowy ale ostatecznie wiem czym to pachnie i z jednej strony trochę mnie to przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrix 07.11.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 HEJ zrobie zdjęcia jak wytynkują bo teraz lukswery są wyciągnięte i niema efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabella_Z 07.11.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Ok, to czekam z niecierpliwością, a kiedy będą tynkować? I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrix 08.11.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam już tynkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts