Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt KRYSZTAŁ pracownia KRAJOBRAZY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No nie za dużą kuchnię mamy w Krysztale.Fajnie zobaczyć już urządzony Kryształ i pierwsze meble.Świetne jest te duże okno.Myslałem nad jego powiększeniem,ale zostanie tak jak w projekcie- Reksio powiekszaliscie te okno w porownaniu z projektem?Macie ładne okna.

Co do ocieplania poddasza ja zamierzam dać conajmniej 25 cm wełny.(15+10).Miałem kilka lat w domu rodziców swój pokój na poddaszu użytkowym.Ocieplony był 14 cm wełny(dom budowany na początku lat 90).Zimą było ok,ale latem upały dawały się mocno we znaki i było duszno i ciepło..

Aga gratuluję nowej pracy,o którą dzisiaj trudno-ja szukam od jakiegoś czasu i nic.A tak w ogóle to myślałam,że kryształowicze gdzieś się ukrywają ,albo są tak zapracowani.Ja powoli się pakuję-wyprowadzka w styczniu.Aż strach myśleć co to będzie.Pozdrawiam i czekam na nowe zdjęcia.

:D Witajcie kryształowicze co się z wami dzieje ,zapadliście w zimowy sen.Reksio jak tam twój kryształek .Asiula wiem że nic nie robicie ale raz za czas się odezwij .Nam wprawili już drzwi zewnętrzne są śliczne. Piszcie więcej Basiu czekamy na was w poniedziałek .Pozdrawiam wszystkich.AGA

Hej Wszystkim!

Fakt jest faktem jest zima i wszyscy zapadają w zimowy sen :) Moja (nasza) budowa na pewno tak, fundameny "pokryte pierzynką" czekają wiosny :-)

Chociaż ekipy, które finiszują powinny wstawiać fotki, byłoby na co popatrzeć przynajmniej :p

Pozdrowienia dla wszystkich ekip Kryształa :D

Witajcie!

Ale nas Aga przywołała do porządku :lol:

Muszę się bronić: Nic nie robimy?? - całkowite lenistwo nas nie ogarnęło - coś tam robimy.... :wink: 8)

Pogoda jest ok, więc nie boję się, że prace kończące etap surowy idą trochę wolno. Do końca roku wszystko będzie zrobione.

Aga - pokażcie te swoje śliczne drzwi. Przecież na każde zdjęcie czekamy z niecierpliwością...

Pozdrawiam