reksio102 29.11.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam. My natomiast oieplaliśmy część dachu plus strop wełną 20cm . Wyszło 107 m2. Daszek nad garażem 15 cm . Nie robiliśmy podłogi ,ani wyjścia na strych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrix 29.11.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Hej asiula mówisz i masz widziałam że jesteś na forum to szybko odpisałam pozdrawiam aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reksio102 29.11.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 No to pochwlę sie kuchnią , którą montował mój mąż. Nie podobaja mi sie tylko listewki na szybach ( niestety sprzedawca wprowadził mnie w błąd,bo nie takie zamawiałam)http://images3.fotosik.pl/269/71311b8dcf245ebfm.jpghttp://images2.fotosik.pl/270/bda9af6d5d5a2785m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 29.11.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 No nie za dużą kuchnię mamy w Krysztale.Fajnie zobaczyć już urządzony Kryształ i pierwsze meble.Świetne jest te duże okno.Myslałem nad jego powiększeniem,ale zostanie tak jak w projekcie- Reksio powiekszaliscie te okno w porownaniu z projektem?Macie ładne okna. Co do ocieplania poddasza ja zamierzam dać conajmniej 25 cm wełny.(15+10).Miałem kilka lat w domu rodziców swój pokój na poddaszu użytkowym.Ocieplony był 14 cm wełny(dom budowany na początku lat 90).Zimą było ok,ale latem upały dawały się mocno we znaki i było duszno i ciepło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrix 30.11.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Cześć reksio śliczna kuchnia ,prześlij zdjęcie drugiej strony kuchni i salonu.Ale ci zazdroszcze.Jak skończysz łazienki to wklej fotki.Pozdrawiam aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabella_Z 30.11.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Hej!! Przyłączam się do wszystkich pochwał achów i echów , tylko można powzdychać jak sie ogląda już ten etap prac. Macie już superowo zarówno reksio jaki metrix Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 01.12.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 REKSIO super wygląda kuchnia,przede wszystkim wyrazy uznania za samodzielny montaż.Czekamy na dalsze zdjęcia.Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrix 07.12.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Witam co u was słychać nikt się nie odzywa .My mamy już położone ogrzewanie podłogowe i zrobioną wylewkę ,co tam u ciebie Reksio jak postępy w wykończeniu .Muszę się pochwalić dostałam nową pracę . piszcie więcej POZDROWIENIA AGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 07.12.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Aga gratuluję nowej pracy,o którą dzisiaj trudno-ja szukam od jakiegoś czasu i nic.A tak w ogóle to myślałam,że kryształowicze gdzieś się ukrywają ,albo są tak zapracowani.Ja powoli się pakuję-wyprowadzka w styczniu.Aż strach myśleć co to będzie.Pozdrawiam i czekam na nowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrix 08.12.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Hej kryształowicze .w przyszłym tygodniu mamy następną wizytacje .Podaje nowy numer telefonu 515933513 AGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 08.12.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 My powoli załatwiamy pozwolenia.Idzie to dosc wolno,ale powoli posuwa sie do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrix 12.12.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witajcie kryształowicze co się z wami dzieje ,zapadliście w zimowy sen.Reksio jak tam twój kryształek .Asiula wiem że nic nie robicie ale raz za czas się odezwij .Nam wprawili już drzwi zewnętrzne są śliczne. Piszcie więcej Basiu czekamy na was w poniedziałek .Pozdrawiam wszystkich.AGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 12.12.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Odebrałam WZ.Mogę kupowa projekt.Wreszcie coś się ruszy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabella_Z 12.12.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Hej Wszystkim! Fakt jest faktem jest zima i wszyscy zapadają w zimowy sen Moja (nasza) budowa na pewno tak, fundameny "pokryte pierzynką" czekają wiosny Chociaż ekipy, które finiszują powinny wstawiać fotki, byłoby na co popatrzeć przynajmniej Pozdrowienia dla wszystkich ekip Kryształa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 12.12.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witajcie! Ale nas Aga przywołała do porządku Muszę się bronić: Nic nie robimy?? - całkowite lenistwo nas nie ogarnęło - coś tam robimy.... Pogoda jest ok, więc nie boję się, że prace kończące etap surowy idą trochę wolno. Do końca roku wszystko będzie zrobione. Aga - pokażcie te swoje śliczne drzwi. Przecież na każde zdjęcie czekamy z niecierpliwością... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrix 13.12.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam was wszystkich Aż miło wejść na forum tyle odpowiedzi .Dużo mam zdjęć ale narazie czekam na koputer ,teraz korzystam z komputera w pracy .POZDRAWIAM AGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrix 16.12.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Witam wszystkich Dziś odwiedzili nas nowi kryształowicze bardzo mili ludzie,chyba podobał się im nasz domek .Bardzo dziękuje jeszcze raz za kosz pełen smakołyków .Piszcie więcej. Pozdrawiam AGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 17.12.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Aga - ponieważ jest okres zimowy (podobno ) to na budowach raczej niewiele się dzieje. I niestety jesteście z Reksiem jedyni, którzy mogą coś napisać o postępach prac. Więc czekamy na relacje i oczywiście obowiązkowo na fotki . Pozdrawiam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reksio102 18.12.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Witam.Nasz kryształ od 2 tyg. jest już zamieszkały. Tak więc zmieściliśmy się w czasie.Zostało jeszcze kilka drobnych rzeczy do zrobienia ,ale teraz już ze spokojem damy radę zrobić sami. Wklejam zdjęcie schodów . Cdn...http://images3.fotosik.pl/297/5fe64cc24f500c81m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 18.12.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Reksio super!!! Domowo!!!!Dawaj więcej zdjęć!!!Zdecydowanie chcemy więcej zdjęć!!!!!!Jesteście przykładem,że da się wybudować w jeden sezon.Nastraja mnie to optymistycznie co do naszej przyszłorocznej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts