Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt KRYSZTAŁ pracownia KRAJOBRAZY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Reksio dom masz urządzony nie w moim stylu.Ale bardzo podoba mi się kominek,komplet wypoczynkowy,podłoga.Jaka masz podłogę i gdzie kupiłeś ten komplet wypoczynkowy?Czy to jest skóra?Zastanawiam się nad powiększeniem tych dwóch okien obok stołu w jedne.Ale teraz widzę,że one są chyba wystarczająco duże by doświetlić salon.Fajnie wygląda ten niewielki wykusz.Możesz zrobic zdjęcie na okna balkonowe na parterzre?Jak to u Ciebie wygląda,bo je troche powiekszałeś i fajnie wyglądały tak duże.Ciekawi mnie jak wygląda to już jak masz urządzony dom.

Reksio - bardzo dziękujemy, że dzielisz się z nami swoim domkiem. Bardzo mi się podoba i chociaż preferuję trochę inny styl, to twój dom ma dużo uroku. Pewne rzeczy będa dla mnie wskazówką, np. ta półka pod skosem w łazience. Czekam na następne inspiracje :D

Trochę trudno jest mi sobie poukładać gdzie co masz, bo to chyba odbicie lustrzane projektu i do tego trochę zmienione - taka ze mnie blondynka :lol:

Witam,

Skoro reksio prosi o opinie :)) wg mnie bardzo domowy pondczasowy styl jeśli chodzi o dół domu salon i kuchnę. Czy teraz czy za 10 lat będzie tak samo. I to uważam za duży pozytyw.

parr co do twoich wątpliwości kominkowych - skuś się, zobaczysz, że nie pożałujesz. To raptem kropla w morzu wydatków, a stwarza super klimat.

Pozdrawiam,

Cześć Wam

Reksio jestem pod wrażeniem .Domek śliczny choć wprowadziłabym pare zmian.Korzystając z okazji chciałabyśmy życzyć wszystkim zdrowych pogodnych Świąt Bożego Narodzenia ,Szczęśliwego Nowego Roku żeby nasze kryształy były najpiękniejsze na świecie .Pozdrawiamy Aga i Mariusz

http://www.gify-animowane.pl/gify/Swieta/BozeNarodzenie/6.gif

Życzymy wszystkim "kryształowiczom" radosnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w rodzinnym gronie, oraz wielu prezentów od takiego jegomościa http://www.gify.com.pl/albums/miko%B3aje/t_miko%B3aje_5.gif :lol:

Reksio - tak chyba w Święta wygląda twój kominek, prawda? :wink: http://www.animowane-gify.com/gify/okazyjne/boze_narodzenie/43.gif

Asia i Arek

Drodzy Kryształowicze!

Właśnie dołączyłam do grona szczęśliwych ( mam nadzieję ) posiadaczy projektu Kryształ. Sprawy papierkowe mam na ukończeniu ,więc jak przyjdzie projekt ,to parę poprawek ( m.in. dzięki Waszym podpowiedziom :D ) i składam wniosek o pozwolenie na budowę. Mam pytanko. Skąd wziąć kosztorys szczegółowy naszego domku? Może ktoś ma na zbyciu? Pozdrawiam.