asiula77 03.02.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 No wreszcie! Aga - myślałam, że o nas zapomnieliście Owocnego szkolenia życzę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 05.02.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 hjh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 06.02.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Łazienka bardzo ładna,może coś podpatrzymy wiec moze być więcej zdjęć Jak dobrze ,że istnieją znajomi z forum Ajak tam miewa się fasolka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 06.02.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Fasolka miewa się dobrze,mama też-choć czasami fasolka daje jej w kość.Pewnie wrzucę za jakiś czas inne wizualizacje - na razie pozostałe wymagają lekkiej korekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabella_Z 12.02.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Dzięki wizualizacji parr'a w końcu mogę sobie wyobrazić pomieszczenia na górze Z jakiego pomieszczenia wygospodarowaliście tą łazienkę, bo rozumiem, że to jest oprócz tej właściwej na górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabella_Z 12.02.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Hej ekipom, które już wybudowały! Mam pytanie odnośnie rur, które idą w dół z łazienki na górze, jak to u Was jest pochowane na dole, bo przecież łazienki są po dwóch przeciwnych stronach. Wszytsko wkuliście, a jak spadki itp... ? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 13.02.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Izo ta łazienka jest dodatkową-drugą łazienka na piętrze.Piętro zmieniliśmy praktycznie zupełnie.Chyba została wygospodarowana z części garderoby,a garderobę przenieśliśmy gdzieś indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabella_Z 13.02.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 ano tak , ja też zmieniam zagospodarowanie góry, niepotrzebne nam są 4 pokoje za to duuża łazienka jak najbardziej parr może wrzucił byś kuchnię - jeśli oczywiście można Cię o to prosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 13.02.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Na górze będzie nasza sypialnia z garderobą i lazienką + 2 pokoje dzieciaków z ich wspólna łazienką.Kuchni jeszcze nie mamy.Żona projektowała kuchnię w mieszkaniu i teraz z niecierpliwością czeka na projektowanie kuchni w domu :)Na pewno będą drzwi przesuwane między kuchnią,a jadalnią/salonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabella_Z 13.02.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 parr czyli nie robicie otwartej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 13.02.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 To bedzie otwarta kuchnia,ale z mozliwoscia zamkniecai jej przesuwanymi drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 15.02.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 O, ja też myślałam o takim rozwiązaniu z kuchnią , tylko jeszcze nie wiem, jak dokładnie miałoby to wyglądać. Ale i tak na razie cała akcja wstrzymana, bo juz się zaczęły piętrzyć schody przy papierologii Pozdrawiam całe grono Kryształowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrix 19.02.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Hej witam Wszystkich dawno nas nie było ,Parr śliczna łazienka .Już zaczęłam nową pracę i jestem bardzo zadowolona . Przesyłam wszystkim pozdrowienia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 21.02.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Żona ( z fasolką )odebrała wczoraj pozwolenie na budowę.Jeszcze uprawomocnienie i będzie git 10 minut radosci i trzeba ciagnac dalej wozek.Bierzemy kredyt i bank zada kosztorysu.Pewnie robiliscie taki kosztorys przy braniu kredytu.Czy moglibyscie poratowac takim kosztorysem dla banku ?Bede bardzo wdzieczny (moj mail [email protected]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 22.02.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Parr - gratulacje zdobycia super papierka!!! A przy okazji - masz może jakis rysunek tych drzwi przesuwanych do kuchni? Albo chociaż napisz coś więcej jak to się wkomponowuje. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 22.02.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Wszystkie porady mile widzianie http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1657511#1657511 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 22.02.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Żona ( z fasolką )odebrała wczoraj pozwolenie na budowę.Jeszcze uprawomocnienie i będzie git 10 minut radosci i trzeba ciagnac dalej wozek.Bierzemy kredyt i bank zada kosztorysu.Pewnie robiliscie taki kosztorys przy braniu kredytu.Czy moglibyscie poratowac takim kosztorysem dla banku ?Bede bardzo wdzieczny (moj mail [email protected]) Parr - myślę, że nasze kosztorysy ci za wiele nie pomogą, bo w różnych rejonach są różne ceny zarówno niektórych materiałow jak i robocizny. My poprosiliśmy naszego inspektora nadzoru (który i tak musiał ten harmonogram podpisać) żeby rozpisał nam kwotę kredytu na poszczególne pozycje. On w końcu się orientuje ile mniej więcej za co się płaci. Oczywiście trochę pozamieniałam tak jak mi pasowało Formularz harmonogramu w każdym banku jest inny i trzeba się do tego dopasować. A i tak musieliśmy coś tam jeszcze zmieniać, bo im w banku kwoty nie pasowały (mają swoje wytyczne ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reksio102 23.02.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 WitamZgadzam się z Asiulą My biorąc kredyt budowę mieliśmy już rozpoczętą. Do wniosku kredytowego potrzebna nam była jeszcze wycena (im większy wkład własny tym mniejsze oprocentowanie) . Pan od wyceny zrobił na również kosztorys. Drugi zrobił projektant, ale to ja powiedziałam w jakiej kwocie mają się zmieścićWszystko zależy tez od wartości inwestycji.Mimo wszystko jak jestes zainteresowany to mogę przesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 23.02.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Mimo wszystko bym prosił o przesłanie na [email protected] pzodrawiam P.S. Jak sie mieszka?Widzisz juz po tych kilku miesiacach dobre i niestety złe(u kazdego z nas sie pojawia)rozwiazania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 25.02.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 hALLO AGA.Jak tam prace wykończeniowe.?Trochę nas zaniedbałas Może jakies sprawozdanie i zdjęcia obrazujace postęp wykończeniówki?My wróciliśmy z nart i teraz ostro zabieram się do pracy.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts