asiula77 28.03.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Basiu - a ile metrów ma wasza działka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 28.03.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Nasza działka ma 670m i na niej musieliśmy wytyczyć dom.Prostopadle do naszej jest druga działka -600m,ale wąska na 10x60-bez sensu.Ta druga też ma być nasza,ale nie wiem czy cała czy tylko 300m,które jest przedłużeniem naszej.W ogóle na razie tego nie widzę-moja wyobrażnia przestrzenna jest zerowa.Dzisiaj miałam nie najlepszy dzień.Musiałam zapłacić stal-9tyś.Ile kupowaliście stali.My mamy szkody górnicze-II kat,ale aż tyle Chyba to będzie schron atomowy,bo oprócz tego już mam 1800kg.Razem 4.5 tony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipan20 28.03.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witajcie Kochani Kryształowicze!!! od dłuższego czasu obserwuję Wasze dzielne zmagania. właśnie dzisiaj odebrałam warunki zabudowy (wniosek złożony 15.12.2006 - szybciutko prawda???) i z całego serca pragnę - BZDURA - TAK NAPRAWDĘ ZASTANAWIAM SIĘ CZY NIE ZWARIOWAŁAM DO RESZTY - decydując się na budowę tego cacka co to KRYSZTAŁ się zowie (w tych cudownych czasach oczywiście)!!!liczę na Wasz doping, trzymajcie kciuki, a tym co mają pogoń za materiałami za sobą po ludzku zazdroszczę!!!PS w kolejce na gazobeton lub porotherm (biorę co dadzą) jestem 40 a to coś ok lipca będzie. o cenie nie wspomnę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 28.03.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Serdecznie witamy w gronie kryształowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 28.03.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Czołem Filipan, po ile u Was PTH 25? Basia ja potrzebuje do fundamentow: fi6 44x6m fi8 7x6m fi12 31x12 m W jakiej cenie Basia jest stal na Slasku? Ja startuje po Swietach Kokodżambo i do przodu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 28.03.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Cześc Parr.Stal u nas kosztuje fi 8-3.23 za kg fi 12-3.05 za kg fi 14-3.05 za kg ceny netto. My mamy szkody więc ilościowo to wychodzi fi 8-100szt 12-80szt 14-120szt 16-60 szt Ja mam 75 szt fi 18,więc zamiast 16 bedzie 18.Nieżle co Jedyne pocieszenie,że podobno kopalnia zwraca ale kiedy i ile-nie wiem.Chcemy ruszać w poniedziałek,ale to się okaże.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reksio102 29.03.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 WitamReksio nie zapomniał ,i i bardzo często czyta ten wątek.Co do zdjęc to moge wkleić zdjęcie tarasu , bo całą resztę już widzieliście. http://images20.fotosik.pl/178/76c680645f329dc1m.jpghttp://images20.fotosik.pl/178/3577526984b759b8m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipan20 29.03.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Cześć Parr! PTH 25 - 7,20 wiadomo jednak że to cena nieaktualna, ale nikt nie wie jaka będzie nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 30.03.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Cześć Parr! PTH 25 - 7,20 wiadomo jednak że to cena nieaktualna, ale nikt nie wie jaka będzie nowa. Ja jestem w pełni świadom,iż przepłaciłem - 8.40 zł brutto Reksio świetny taras.Taki jaki planuję zrobić.Mam pytanie o tynk-bo masz również w kolorze jaki planuje.Co To za tynk?U nas też będą okna i dach brazowy i taki delikatny kolor jak Twój.Wrociłem do cen jakie placiles w zeszlym roku za dachowke,robocizna,okna.Kuzwa ale roznica cen w stosunku do tego co ja placilem lub bede placil!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 30.03.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Reksio super taras,aż żal ściska że Wy już sobie kawusie na tarasiku,a my na placu budowy.Ale wy to przeżyliście,a my tez kawy na tarasie doczekamy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reksio102 31.03.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Hej parr. Tynk firmy KREISEL tzw.AKRYTYNK (cienkowarstwowy).Wiaderko około 100 zł. Nam wyszło niecałe 14 wiaderek.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipan20 04.04.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Kochani Kryształowicze!!!Korzystając z waszego doświadczenia proszę podajcie mi ilę muszę zamówić porothermu lub gazobetonu - podajcie ilości albo m2 - muszę uściślić moje zamówienie w hurtowni na lipiec Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 04.04.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Kochani Kryształowicze!!! Korzystając z waszego doświadczenia proszę podajcie mi ilę muszę zamówić porothermu lub gazobetonu - podajcie ilości albo m2 - muszę uściślić moje zamówienie w hurtowni na lipiec Pozdrawiam My kupiliśmy dokładnie 1710 szt. betonu kom. 24. Została paleta, większość jakichś odpadów. 12 nie mogę podać, bo my kupiliśmy 400 szt. ale wykonawca dokupił jeszcze sporo. Lepiej zamówić więcej i umówić się, że oddasz jak coś zostanie - hurtownia i tak zawsze sprzeda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDA 05.04.2007 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam Nieśmiało spróbuję wkleić zdjęcie naszego domku. Zaraz po Świętach wchodzą dokończyć kominy i szczyty a zaraz po nich będzie kończony dach. PozdrawiamMaciej http://images20.fotosik.pl/200/1b1b6e463bf4f5ddm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 06.04.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 A my na razie możemy tylko (albo aż) złozyć Wam wszystkim najcieplejsze życzenia na nadchodzące Święta - Zdrowych, radosnych, pogodnych i wspaniałych Świąt!!! http://www.spdebno.ugnowytarg.pl/obrazy/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 07.04.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Maciej - cieszę się, że w końcu się nam pochwaliłeś I jak ładnie wygląda kolejny Kryształ w blasku słońca! Korzystając z okazji, ja również życzę wszystkim Kryształowiczom spokojnych i radosnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i bardzo mokrego dyngusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Paweł 07.04.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Witamy wszystkich !! miło nam dołączyć do Waszego grona, też budujemy Kryształ (koło Wrocławia), w chwili obecnej czekamy na pozwolenie, mamy nadzieję że niedługo będziemy mogli sie podzielić z Wami naszymi doświadczeniami z placu boju, pozdrawiamy i życzymy Wesołych Świąt !! Beata i Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 07.04.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 wszystkim kryształowiczom zycze mokrego dyngusa ,obfitego zajączka i d uzo,dużo słońca w każdym budowlanym dniu. Macieju,załozycielu kryształowego wątka-pięknie prezentuje się Twój domek.Życzę postępów w budowie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrix 07.04.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich . Nareszcie mogę się z wami podzielić najnowszymi postępami w naszym pieknym domku .Cały kryształek jest już otynkowany, pokoje dziecięce wymalowane ościeżnice zamontowane po świętach jedziemy po panele na górę a płytki zaczynamy kłaść za dwa tygodnie.Zdjęcia obiecuję wklieić po świętach. Straszni e mi wstyd że tak długo nie pisaliśmy ale niestety praca i brak czasu, a w dodatku zapomnałam hasło i nie mogłam odpisywać .Korzystając z okazji składamy Wszystkim Najserdeczniejsze Życzenia z okazji Świąt Wielkanocnych. Pozdrawiam Aga i Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabella_Z 11.04.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich . Nareszcie mogę się z wami podzielić najnowszymi postępami w naszym pieknym domku .Cały kryształek jest już otynkowany, pokoje dziecięce wymalowane ościeżnice zamontowane po świętach jedziemy po panele na górę a płytki zaczynamy kłaść za dwa tygodnie.Zdjęcia obiecuję wklieić po świętach. Straszni e mi wstyd że tak długo nie pisaliśmy ale niestety praca i brak czasu, a w dodatku zapomnałam hasło i nie mogłam odpisywać .Korzystając z okazji składamy Wszystkim Najserdeczniejsze Życzenia z okazji Świąt Wielkanocnych. Pozdrawiam Aga i Mariusz Halo halo a gdzie fotki - fotki? Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts