asiula77 31.08.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 My wydaliśmy do tej pory ok 250 tys. Za tydzień się wprowadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
knecka 03.09.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Kolejny Kryształ będzie zamieszkany Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabella_Z 03.09.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Dzięki za wszelkie informacje Czyli jest szansa, ze 300 tyś wystarczy zeby zamieszkać (wariant optymistyczny ) Pozdrawiam cieplutko Marta Hoho 300 to z palcem w nosie , że tak to ujmę chociaz my takze planujemy zakończyć na 250. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabella_Z 03.09.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 My wydaliśmy do tej pory ok 250 tys. Za tydzień się wprowadzamy niektórym to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 03.09.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Pewnie, że dobrze Będziemy jeszcze w trakcie malowania i płytkowania i bez drzwi wewnętrznych ale jakoś przeżyjemy Najbardziej mnie martwi, że nie będę tam miała internetu przez najbliższy rok Nie wiem jak ja to przeżyję... Dobrze, że choć w pracy trochę sobie poczytam co u was... Pozdrawiam wszystkich Kryształowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novika 07.09.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Na początku chcialibyśmy wszystkich pozdrowić bardzo serdecznie. Planujemy rozpoczęcie budowy w przyszłym roku na wiosnę, obecnie jesteśmy na etapie wyboru projektu. Kryteriua naszego wyboru to: nie za duży, prosty w budowie i nie za drogi dom. Wpadł nam w oko właśnie Kryształ i dzięki Waszemu formu coraz bardziej się do niego przekonujemy. Na razie to tyle, a i gratulujemy wszystkim zaawansowania budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 11.09.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Witamy Cię cieplutko novika - jestes blisko dokonania dobrego wyboru A jak tam poczynania pozostałych ekip? Dawno żadnych zdjęć nikt nie wklejał Pozdarwiamy ciepluto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novika 11.09.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 W tym roku chcielibyśmy zakupić projekt. Zastanawiamy się jednak czy nie poszerzyć domu o 1 m od strony garażu i przesunąć wóczas garaż o ten 1m tak by odległość od balkonu była większa. Wówczas garaż by byl w kształcie odwróconej litery L. Trochę nas razi dach nad garażem, który styka sie praktycznie z balkonem. Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 14.09.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 poszerzenie z jeden strony zaburzy całą bryłę budynkumoim zdaniem, jeśli już poszerzać to symetrycznie z obu stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novika 16.09.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 To prawda, poszerzenie z obu stron na pewno by było idealne, niestety nie mamy na tyle szerokiej działki. Musimy dokładnie wszystko przeanalizować, dołożona bryła garażu tak blisko wejścia trochę mało atrakcyjnie wygląda. Zobaczymy, teraz prowadzimy burzę mózgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 18.09.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 to może, skoro Was razi dach "włażący" w balkon, zrobić bardziej płaski dach nad garażem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipan20 18.09.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Kochani Kryształowicze!!!Wreszcie po 9 m-ch odobraliśmy pozwolenie na budowę (donoszona ciąża - zwariować można). Dzisiaj dostałam wycenę od jednego z poleconych wykonawców i nie wiem czy mam się śmiać czy płakać - STAN SUROWY OTWARTY Z POKRYCIEM DACHU CERAMIKĄ - JEDYNE 217 000 + vat, całość 400 000 + vat KTO DA WIĘCEJ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 18.09.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Jak miło ,że kogoś kosztuje to więcej niż mnie Cena powalająca nie powiem.Dziś wiem ,że budowa domu to duże wyzwanie,ale ja za stan surowy zamknięty z całkowitym podpiwniczeniem zapłaciłam ok 70 tyś mniej.Jest ciężko załatwiać wszystko samemu,ale to jest to do przejścia i troszkę kasy w kieszeni zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 19.09.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Kochani Kryształowicze!!! Wreszcie po 9 m-ch odobraliśmy pozwolenie na budowę (donoszona ciąża - zwariować można). Dzisiaj dostałam wycenę od jednego z poleconych wykonawców i nie wiem czy mam się śmiać czy płakać - STAN SUROWY OTWARTY Z POKRYCIEM DACHU CERAMIKĄ - JEDYNE 217 000 + vat, całość 400 000 + vat KTO DA WIĘCEJ??? Spuść ich na drzewo.Rozsadnie systemem gospodarczym wybudujesz bardzo dobrej jakosci urzadzony Kryształ za 400 tys. zł.Troche Cie to bedzie kosztować zdrowia,ale da się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipan20 06.10.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Kochani Kryształowicze! Dziękuję za Wasze opinie. Przyznam. że początkowo byłam załąmana, ale powoli dochodzę do siebie po tej wycenie!Macie rację, trzeba budować samemu, a nie dawać się tym co żerująbo koniunktura sprzyja. Teraz mam kolejny problem, bo walcze z kosztorysem, który muszę złożyć wraz z wnioskiem kredytowym - w poniedziałek!!!Jeśli ktoś z Was jest w stanie mi pomóc, błagam, będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulaczek 15.10.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Witam wszystkich zainteresowanych zakupem projektu domu z pracowni IGN. Mam do sprzedania projekt domu Salsa (niestety za szeroki na moją działkę). Istnieje możliwośc zamiany na inny projekt z tej pracowni w tej samej cenie. Cena atrakcyjna. e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabella_Z 16.10.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Kochani Kryształowicze!!! Wreszcie po 9 m-ch odobraliśmy pozwolenie na budowę (donoszona ciąża - zwariować można). Dzisiaj dostałam wycenę od jednego z poleconych wykonawców i nie wiem czy mam się śmiać czy płakać - STAN SUROWY OTWARTY Z POKRYCIEM DACHU CERAMIKĄ - JEDYNE 217 000 + vat, całość 400 000 + vat KTO DA WIĘCEJ??? Trochę nie wierzę w to co widzę. Może warto poszukac po obecnych budowach w okolicach. Porozmawiać popytać. Czasem warto się trochę nagimnastykować. W dalszym ciągu nie wierzę, że sa takie ceny. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 16.10.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Jakoś nasz kryształowy wątek zapadł się pod ziemię.Wszyscy zapracowani?No tak ,zbliża jesień ,zima ,każdy chce zrobić jak najwięcej.My od jutra -mam nadzieję-zaczynamy akcję dach .Jakie niespodzianki przyniesie-opowiem przy najbliższej okazji .Pozdrawiam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 31.10.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Halo pozdrawiam wszystkich kryształowych Ale tu cisza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
knecka 02.11.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Czekamy na wiosnę a póki co papierologii ciąg dalszy Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts