metrix 21.10.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Basiu w Woli kolo Pszczyny` a ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 21.10.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 METRIX TO SUPER,BO JA MIESZKAM W TYCHACH.ZAŁATWIAM PAPIEROLOGIĘ,NA WIOSNĘ CHCĘ ZACZĄĆ.CZY JEST MOŻLIWOŚĆ ZOBACZENIA TWOJEGO DOMU W REALU.MAM KILKA KONCEPCJI ZMIAN,ALE WYOBRAŻNIA PRZESTRZENNA SZWANKUJE.BYŁOBY MI MOŻE ŁATWIEJ.CHCIAŁABYM TO ZOBACZYĆ JAK NAJSZYBCIEJ-PROSZĘ,PROSZĘ,BĘDĘ BARDZO,BARDZO WDZIĘCZNA.CZEKAM NA ODPOWIEDŻ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrix 21.10.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 NIE WIDZE PROBLEMU TYLKO BUDOWA JEST KOLO OSWIECIMIA W POREBIE WIELKIEJ ALE ZAPRASZAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 21.10.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 TO MOŻE PODAJ NA PRIV SWÓJ NR TELEFONU I JAKOŚ SIĘ UMÓWIMY.JA DOSTOSUJĘ SIĘ DO CIEBIE-SPRÓBUJĘ.MĄŻ TEŻ CHCIAŁBY ZOBACZYĆ-MOZE SIĘ UDA ZGRAĆ CZASOWO.NAWET NIE WIESZ JAK SIĘ CIESZĘ,ŻE TO TAK BLISKO.MUSZĘ TO ZOBACZYĆ.DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrix 22.10.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Basiu podaję numer tel. 0695738497 , dzwoń śmiało nawet dzisiaj. Jadę dzisiaj porobić trochę zdjęć dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 22.10.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Metrix - w takim razie czekamy na fotki. A co do łazienki - to masz jakieś sugestie? Jeszcze jedno pytanko: jakie macie ogrzewanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrix 22.10.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Właśnie kupiliśmy kocioł 2 funkcyjny kondensacyjny z wbudowanym zasobnikiem - oczywiście ogrzewanie podłogowe + kominek b/płaszcza wodnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrix 22.10.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Powiedzcie mi jak wkleić fotki , mam porobionych parę zdjęć i chce Wam je pokazać ale nie wiem jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 22.10.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 MWTRIX-PRZECZYTAJ 2 STRONĘ NASZEGO WĄTKU-ASIULA TAM OPISAŁA JAK TO ZROBIĆ.BĘDĘ DZWONIĆ.HEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 22.10.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Nie ma sprawy - mogę powtórzyć : 1. Rejestrujesz się na stronie http://www.fotosik.pl 2. Zakładasz tam galerię i wstawiasz zdjęcia 3. Klikasz przy zdjęciu, które chcesz wstawić "Pobierz pozostałe kody" 4. Wybierasz kod, który ci pasuje i skopiuj 5. Wstaw na forum (kopiuj to skrót ctr +c a wstaw ctr +v) Jeśli jest to niezrozumiałe to pytaj, ale myślę, że jak wejdziesz na stronę fotosik to wszystko będzie jasne. Najważniejsze: żeby było widać zdjęcie musi być wpisany w treści postu kod: http://adres_obrazka. I takie są przy zdjęciach jak wstawisz je na fotosik. Metrix - a jakiej firmy kocioł i jakiej mocy? My cały czas główkujemy czy robić podłogówkę. Jak nie, to nie będziemy kupować kondensacyjnego tylko z zamkniętą komorą spalania. No ale to jeszcze rozważamy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrix 22.10.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 http://images3.fotosik.pl/213/34a8332153df049am.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrix 22.10.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/88f0f694dc4c012c.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 24.10.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 KRYSZTAŁ JEST SUPER.Miałam okazję zobaczyć na żywo ,za co bardzo dziękuję METRIXOWI i Jego przemiłej żonce.Dziękujemy za podpowiedzi,poświęcony czas i na pewno skorzystamy jeszcze z zaproszenia.pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 24.10.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 KRYSZTAŁ JEST SUPER.Miałam okazję zobaczyć na żywo ,za co bardzo dziękuję METRIXOWI i Jego przemiłej żonce.Dziękujemy za podpowiedzi,poświęcony czas i na pewno skorzystamy jeszcze z zaproszenia.pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 25.10.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Metrix - pochwal się jeszcze domkiem - wstaw więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 25.10.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Reksio dobrałeś kolory dachówki,okien i elewacji takie jakie my chcemy.Bardzo,bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabella_Z 26.10.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Kochani!! Widzę, że jest kilka osob, które buduja Kryształ, mam do Was pytanie...gdzie umieściliście piec gazowy? W zasadzie pytam o to jak połączyc piec z kominem, bo komin jest w łazience a piec za ścianą, jak to zrobiliście? Dzięki za wszystkie info.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 26.10.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 W projekcie piec gazowy jest w łazience na piętrze, zaraz przy kominie.U nas jednak piec będzie wisiał w łazience na parterze, też przy kominie tylko tym drugim, bo zrezygnowaliśmy z komina w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrix 26.10.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Witam gorącoMy zamieniliśmy łazienkę z kotłownią , więc kociołek będzie wisieć bezpośrednio przy kominie na dole.Asiula wejdź na moją stronkę metrix.fotosik.plPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabella_Z 26.10.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Wielkie dzięki, tak sobie właśnie to wymyśliłam, ale wolałam jeszcze od kogoś to usłyszeć. Choć Pan, z biura w którym kupowałam projekt twierdzi, że piec w pomieszczeniu gospodarczym też można zainstalować i to bez problemu...hm..ciekawe co dla kogo znaczy bez problemu. Dla mnie łazienka na górze to świętość i tak będzie powiększona ale nie na piec ) Swoją drogą po to jest pomieszczenie gospodarcze, żeby nie projektować i nie zagracać pomieszczeń codziennego użytyku. Grrr. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts