Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Meble kuchenne we Wroclawiu

nordma

Recommended Posts

Czesc. Jak na razie to bylam w Domarze (m.in. meble Wrzosowa) - chca 200 zl za wycene i projekt. Szeroki asortyment, maja szklane balty i swiecace polki, szafki z aluminium.

Jeszcze na Pilsudskiego 74, tam z polskich, drewnianych tylko klasyczne wzory+ wloskie.

Ja szukam nowoczesnych modeli.

A ty mmarysiu cos juz ogladalas?

Póki co to tylko tak turystycznie - najchętniej to skorzystalabym z dobrego stolarza ktory zrobiłby mi meble kuchenne i reszte drobiazgów jak półki do łazienek na przykład - na wzór jakiś pięknych acz kosmicznie drogich :lol: Na razie jedynie znajomi polecali mi firmę Mebel Polski czy cos w tym rodzaju na Armii krajowej- w tych nowych czerownych budynkach - wejscie od tyłu - robili je dwa lata temu- byli bardzo zadowleni z ceny, wykończenia i montażu.

Mi meble kuchenne robi pan który ma studio mebli. Ceny jakieś 40% niższe niż w mieście, a meble będą fajne, z okuciami i bajerami blum, żaluzjami aluminiowymi (nie plastiki), porządnymi frontami. Do tego pan zrobi nam łóżko do sypialni - pokazałam w gazecie łoże za 20 tysięcy :o :o a pan powiedział że zrobi za dużo mniej

To samo z meblami do łazienek. Moge posłać namiary na priva, ale warto zajrzeć w niedziele na Świebodzki - jest tam wtedy wielu stolarzy którzy naprawdę mogą zrobić tanio kuchnie i inne meble. Salony mebli kuchennych strasznie zdzierają. kasę.

BK to ja chętnie skorzystam z namiarów na stolarza a przypominam sie o wylewkach :) Z tym świebodzkim to pewnie dobry pomysł - tylko jakos bezpieczniej sie czuje współpracując z firmami polecanymi - a szukać i i dopiero sprawdzac nie daje rady bo czasu zero. W jakimś innym wątku (chyba w Galerii - w wątku o domku Kacha110)asieńka podawała namiar na stolarza ktory zrobił bardzo ładne imitacje Scavolinii- to tak dla tych którzy ciągle szukają. Pozdrawiam

Dzieki za namiar!

Bylam na Armii Krajowej, co prawda nie Polski Mebel ale Dobry Mebel:) Zaraz obok jest jeszcze drugie studio kuchenne.

No właśnie - a ja sie dziwie ze nie moge znależć ich strony internetowej- pierdoła ze mnie :oops:

Kuchnia stanowi mój największy problem - jeszcze z żadnym wnętrzem nie miałam tylu koncpecji co z kuchnią. Obecnie jestem na etapie forniru w stylu "wczesny Gierek" - a przerobiłam do tej pory styl wiejski z Ikei, popularne obecnie ramiaki, łączenie wanili z ciemną czekoladą i co jeszcze nie pamiętam. Oby juz przyszedł czas realizacji- nie będę miała czasu zastanawiać sie , wezmę co akurat będzie u mnie na fali i nie bedzie odwrotu.

Mmarysiu, przejechalam sie rowniez na grabiszynska do drewianych kuchni. To jest sklep z sosnowymi meblami+ mala ekspozycja zgodnie z nazwa drewnianych kuchni. Front drwniany faktycznie jest drewniany, do wyboru dab, olcha, buk i moze cos jeszcze ...z pamiecia u mnie kiepsko. Bez bajerow, buzerow, kompa nie posiadaja. Za to dosc klarowne cenniki na kazdy rodzaj drewna. Pani ze sklepu kazala kontaktowac sie bezposrednio z panem, ktory meble robi, sama nie znala odp. na szczegolowe pyt.

W dobrym meblu kolejek nie ma, wiec mozna sie spokojnie wybrac na rekonesans. Obsluga mila. Niestety cena mojej kuchni mnie niezle przerazila, na razie planuje pochodzic z projektem i popytac o wycene.

Sprobujdostac magazyn "Kuchnie" (cztery kazty) z plyta do projektow kuchni.