nordma 01.07.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witam serdecznie.W pierszych slowach pierwszego postu....hihihiLudzie, gdzie warto szukac mebli kuchennych we Wroclawiu???Ma ktos namiar/ poleci jakiegos producenta lub studio kuchenne???Myslalam o drewnianych meblach ale szczerze mowiac nie mam pojecia jak sie ksztaltuja ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 04.07.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Nie znam odpowiedzi a też mnie ten temat interesuje więc bezczelnie sie podpinam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nordma 04.07.2005 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Czesc. Jak na razie to bylam w Domarze (m.in. meble Wrzosowa) - chca 200 zl za wycene i projekt. Szeroki asortyment, maja szklane balty i swiecace polki, szafki z aluminium. Jeszcze na Pilsudskiego 74, tam z polskich, drewnianych tylko klasyczne wzory+ wloskie.Ja szukam nowoczesnych modeli.A ty mmarysiu cos juz ogladalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 05.07.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Póki co to tylko tak turystycznie - najchętniej to skorzystalabym z dobrego stolarza ktory zrobiłby mi meble kuchenne i reszte drobiazgów jak półki do łazienek na przykład - na wzór jakiś pięknych acz kosmicznie drogich Na razie jedynie znajomi polecali mi firmę Mebel Polski czy cos w tym rodzaju na Armii krajowej- w tych nowych czerownych budynkach - wejscie od tyłu - robili je dwa lata temu- byli bardzo zadowleni z ceny, wykończenia i montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 05.07.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Mi meble kuchenne robi pan który ma studio mebli. Ceny jakieś 40% niższe niż w mieście, a meble będą fajne, z okuciami i bajerami blum, żaluzjami aluminiowymi (nie plastiki), porządnymi frontami. Do tego pan zrobi nam łóżko do sypialni - pokazałam w gazecie łoże za 20 tysięcy a pan powiedział że zrobi za dużo mniej To samo z meblami do łazienek. Moge posłać namiary na priva, ale warto zajrzeć w niedziele na Świebodzki - jest tam wtedy wielu stolarzy którzy naprawdę mogą zrobić tanio kuchnie i inne meble. Salony mebli kuchennych strasznie zdzierają. kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 05.07.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 BK to ja chętnie skorzystam z namiarów na stolarza a przypominam sie o wylewkach Z tym świebodzkim to pewnie dobry pomysł - tylko jakos bezpieczniej sie czuje współpracując z firmami polecanymi - a szukać i i dopiero sprawdzac nie daje rady bo czasu zero. W jakimś innym wątku (chyba w Galerii - w wątku o domku Kacha110)asieńka podawała namiar na stolarza ktory zrobił bardzo ładne imitacje Scavolinii- to tak dla tych którzy ciągle szukają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paola 07.07.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Podaję namiary: KUCHNIE Z DREWNA, Jerzy Hul, sklep firmowy - Wrocław, Grabiszyńska 281 (parter biurowca FAT) tel. 3609441 - polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nordma 07.07.2005 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Dzieki za namiar!Bylam na Armii Krajowej, co prawda nie Polski Mebel ale Dobry Mebel:) Zaraz obok jest jeszcze drugie studio kuchenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 08.07.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Dzieki za namiar! Bylam na Armii Krajowej, co prawda nie Polski Mebel ale Dobry Mebel:) Zaraz obok jest jeszcze drugie studio kuchenne. No właśnie - a ja sie dziwie ze nie moge znależć ich strony internetowej- pierdoła ze mnie Kuchnia stanowi mój największy problem - jeszcze z żadnym wnętrzem nie miałam tylu koncpecji co z kuchnią. Obecnie jestem na etapie forniru w stylu "wczesny Gierek" - a przerobiłam do tej pory styl wiejski z Ikei, popularne obecnie ramiaki, łączenie wanili z ciemną czekoladą i co jeszcze nie pamiętam. Oby juz przyszedł czas realizacji- nie będę miała czasu zastanawiać sie , wezmę co akurat będzie u mnie na fali i nie bedzie odwrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nordma 08.07.2005 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Mmarysiu, przejechalam sie rowniez na grabiszynska do drewianych kuchni. To jest sklep z sosnowymi meblami+ mala ekspozycja zgodnie z nazwa drewnianych kuchni. Front drwniany faktycznie jest drewniany, do wyboru dab, olcha, buk i moze cos jeszcze ...z pamiecia u mnie kiepsko. Bez bajerow, buzerow, kompa nie posiadaja. Za to dosc klarowne cenniki na kazdy rodzaj drewna. Pani ze sklepu kazala kontaktowac sie bezposrednio z panem, ktory meble robi, sama nie znala odp. na szczegolowe pyt.W dobrym meblu kolejek nie ma, wiec mozna sie spokojnie wybrac na rekonesans. Obsluga mila. Niestety cena mojej kuchni mnie niezle przerazila, na razie planuje pochodzic z projektem i popytac o wycene.Sprobujdostac magazyn "Kuchnie" (cztery kazty) z plyta do projektow kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts