Żona budowniczego 09.03.2006 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Gratuluje odbioru, mam pytanie Moze o tym było, jesli tak to prosze odeslij mnie, pytanie brzmi, jakie macie wymiary drzwi balkonowych (okno mnie nie interesuje), no i co to za firma i kolor pozdrawiam maksiu Sprawdzę w domu te wymiary i ci odpowiem, bo nie mam w moim "kapowniku". Firma Budvar, kolor orzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 09.03.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 dołączam do gratulacji i grona "zazdrośników". Oby smrody i opary lakieru szybko wietrzały, a w domku mieszkało Wam się jak najlepiej. Oczywiście z niecierpliwością czekam na dalszy ciąg "nie budowy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.03.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Gratulacje! oby Wam się dobrze mieszkało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 10.03.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Powiedzmy, że garaż i zarazem strych przewidziałam. Zmieniłam na dwuspadowy dach i dwustanowiskowy garaż. Kąty nachylenia dachów na szczęście się zgadzają. Ale w wiatrołapie nie bardzo sobie wyobrażam problemu. Jest na pewno za mały, za wąski i może dlatego można się opierać. Mąż się kategorycznie sprzeciwił jakimkolwiek zmianom z parkietem. No cóż, muszę tym razem ustąpić.Kominek uruchomiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 11.03.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Gratulujemy z całego serca!!! Życzymy dużo zdrowia podczas prac wykończeniowych i porządkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.03.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Ogromne gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.03.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 14.03.2006 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Gratuluje odbioru, mam pytanie Moze o tym było, jesli tak to prosze odeslij mnie, pytanie brzmi, jakie macie wymiary drzwi balkonowych (okno mnie nie interesuje), no i co to za firma i kolor pozdrawiam maksiu Sorry, że z takim opóźnieniem, ale dopiero dzisiaj mam ponownie Neostradę (po ponad tygodniowej walce z TP). Mogłam więc zerknąć na spokojnie do dokumentacji bez wożenia jej do pracy. Podaję wymiary drzwi tarasowych: 1790 x 2300 (dwa skrzydła o szerokości 895 mm każde) Drzwi balkonowe: 865 x 2085 Dodatkowe informacje: szyba P4, okucia ROTO AW1. Drzwi tarasowe nie działają jak trzeba - nie domykają się pomimo wielokrotnych regulacji (wykrzywiony profil). Złożona reklamacja została uznana. Czekamy na wymianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 17.03.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 halo, halo, co słychać? Jesteś tam jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 17.03.2006 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 halo, halo, co słychać? Jesteś tam jeszcze? Już, już Tabaluga! Sorry, zaniedbałam trochę mój dziennik. Ale jak już zostałam wywołana do tablicy - to oczywiście już wracam na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 17.03.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 No a co słychać we wnętrzach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 17.03.2006 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 No a co słychać we wnętrzach? Już jest nowy wpis w dzienniku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 17.03.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 no to biegnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 17.03.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 czekam na te zdjęcia z ogromną niecierpliwością. Mój syn również, kiedy dowiedział się, że w nowym miejscu nie będzie kablówki, zareagował podobnie do Twojej córki. A my jeszcze nie rozpoczęliśmy budowy. Wcześniej bardzo cieszył się, że wreszcie będzie miał swój pokój i nawet zaczął zbierać sobie na wieżę. A tu taka wiadomość. Prawie się rozpłakał i gotów był zrezygnować ze swojego pokoju. Łazienka przy sypialni i jeszcze z takimi drzwiami jak opisujesz- cudo. Pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 17.03.2006 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 czekam na te zdjęcia z ogromną niecierpliwością. Mój syn również, kiedy dowiedział się, że w nowym miejscu nie będzie kablówki, zareagował podobnie do Twojej córki. A my jeszcze nie rozpoczęliśmy budowy. Wcześniej bardzo cieszył się, że wreszcie będzie miał swój pokój i nawet zaczął zbierać sobie na wieżę. A tu taka wiadomość. Prawie się rozpłakał i gotów był zrezygnować ze swojego pokoju. Łazienka przy sypialni i jeszcze z takimi drzwiami jak opisujesz- cudo. Pokażesz? Jasne, że pokażę! Tylko daj mi 24 h na wklejenie zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 17.03.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 to postaram sie jutro wpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.03.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Ale u Was pieknie i jeszcze do przerowadzki daleko a umnie ojoj bedę miała doła Jesli chodzi o teleiwzje mamy to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 17.03.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 pięknie, pięknie, aż miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 17.03.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Super wnętrza, a podłogi jak błyszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 18.03.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Zazdroszczę Wam jak zresztą wszyscy wyżej, ale też się łudzę, że bliżej jak dalej. U nas gładzie się kończą I łazienki. Mamy problem z wyschnięciem podłogi w tym pokoju na górze, nad tarasem. W tej wnęce garderobianej normalnie stała woda. Podobno to dlatego, że mury przemarzły bo nieocieplone i teraz puszczają. Masz przemyślaną firmę od tynków? Ja mam już wzornik Baumitu i myślę nad "ciepłymi kolorami ziemi" typ harmony o strukturze baranka średnioziarnistego. Dla wyjaśnienia ten kolor to beż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts