tomjot 05.08.2006 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 To może rzuć jakieś fotki, chociaż na priva Ostatnio zarzuciłem robienie zdjęć na budowie tak jak podliczanie wydatków z nią związanych po co sie denerwować... Jak będę miał coś nowego postaram się podrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 05.08.2006 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Czekam w takim razie!!!Ale co do okien nie masz zastrzeżeń?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjot 05.08.2006 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Czekam w takim razie!!! Ale co do okien nie masz zastrzeżeń?! Do samych okien nie - może do ekipy, która montowała okna. Mojš czujnoć upiły bardzo dobre opinie z tego forum nt. "własnych" ekip montażowych Gebauera z Tarnowa Opolskiego. Okna dostały podczas montażu kilka odprysków lakieru, zapaćkanych wprawdzie póniej przez montażystów, ale jak sie przyjrzeć widać, że w miejscu uszkodzenia powierzchnia jest niejednolita. Poza tym mój majster, który teraz wykańcza wnęki okienne narzeka, że okna nie sš idealnie prosto osadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 05.08.2006 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Czyli sprawdza się mądre powiedzonko, że należy "im" patrzeć na ręce... A co z gwarancją, itp. Skoro przywieźli Ci okna z odpryskami, to miałeś prawo im odmówić montażu ... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 06.08.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 No pięknie, to teraz się zrobił wątek o Gebauerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 06.08.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Czy ktoś ma drewniane okna MS i może coś powiedzieć na ich temat? Powiem tak: U moich rodziców mają ponad 6 lat i wyglądają jak nowe (mahoń malowany na kolor palisander). Ale nie będę się rozpisywał o zaletach tylko napiszę co wiem Ostatnio mają długie terminy realizacji (jakieś 12 tygodni) a sprzedawcy obecują znacznie szybszą realizację... Z tego co słyszałem mają więcej zamówień niż są w stanie zrealizować więc z jednej strony to dobrze o nich świadczy ale z innej powinno wzmagać ostrożność przy podpisywaniu umowy (termin...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 06.08.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Ostatnio mają długie terminy realizacji (jakieś 12 tygodni) To fakt. Nam tak od razu powiedzieli. Dzięki, że ktoś się zlitował i odpowiedział na moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 07.08.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Gosia@- cena Twoich okien jest niemożliwaaa.Zwróć uwagę na ilośc okien w jednym pomieszczeniu.Jeśli masz 2 lub 3 to możesz zamówić fixy tzn. nieotwierane, a jedno zostawić " normalne".Przecież nie otwiera się wszystkich okien.Oczywiście jest warunek: musisz mieć możliwość umycia okna z zewnąrrz.Cena fixa jest śrebnio ok.300zł. niższa niz zwykłego okna.Jeśli masz rekuperację to teoretycznie nie musisz otwierać okien wcale.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gieronimo 03.10.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Uwaga!!!! Stanowczo odradzam jakikoliwke kontakt z ms wejherowo!!! Są mili tylko przy zakupie, ale jeżeli trzeba przyjechać coś wyregulować albo wymienić trwa to miesiącami!!! Trzeba wykonać z 30 telefonów, żeby ktoś się pofatygował!!! Mili są, ale tylko przy składaniu zamówienia!!! Jeżeli już ms, to na pewno nie kj&df z wejherowa!!!!Odradzam!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pomorze 22.07.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Uwaga!!!! Stanowczo odradzam jakikoliwke kontakt z ms wejherowo!!! Są mili tylko przy zakupie, ale jeżeli trzeba przyjechać coś wyregulować albo wymienić trwa to miesiącami!!! Trzeba wykonać z 30 telefonów, żeby ktoś się pofatygował!!! Mili są, ale tylko przy składaniu zamówienia!!! Jeżeli już ms, to na pewno nie kj&df z wejherowa!!!! Odradzam!!!!!! potwierdzam - mam te same doswiadczenia. tyle ze mialam i mam wiecej zlych doswiadczen niz poprzednik. Okna opadaja pomimo regulacji - fakt o regulacje trzeba prosic i prosic potem przypomniec ze sie prosilo a potem jeszcze kaza zadzwonic zeby przypomniec MASAKRA ! POnadto montaz okien opoznil sie dwu krotnie w sumie o miesiac. Nie polecam. AHA u kolezanki okna zamontowano krzywo tak ze parapet jest wygiety w banan a kontakt w tej sprawie byl dlugi i bez szczesliwego zakonczenia. Obsluga mila przed i po ale nie terminowa , a okna to nizsza półka nie warta ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.08.2015 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Zapraszamy do obejrzenia ciekawego filmu o oknach M&S Więcej niż okna. Jakie cechy ma nowoczesne okna z PCV - energooszczędne, bezpieczne, ładne? Zobacz nasz film: Zobacz inne filmy z życia i poradnikowe murator.tv - to Telewizja Budowlana dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof001 12.08.2015 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Witam Państwa, Na wstępie zacznę od tego, iż jestem współwłaścicielem firmy KJ&DF, której działalność prowadzę blisko 10 lat, a w branży okiennej jestem prawie 20 lat. Domeną naszej firmy jest zadowolenie Klienta, lecz jesteśmy tylko ludźmi i być może zaistniała taka sytuacja z czego bardzo ubolewam. Tematy regulacji okien oraz realizacji zamówień staramy się wykonywać na bieżąco. Branża budowlana jest specyficzną i czasami zdarzają się opóźnienia, które przyczyny są różne. Nigdy jednak nie zostawiamy naszych Klientów samych sobie i staramy się sytuacje doprowadzić do końca, aby Klient, który jest dla nas najważniejszy był zadowolony z zakupionych u nas produktów. Trudno jest mi się odnieść do powyższych wpisów, ponieważ nie wiem o jakim zamówieniu mowa. Proszę o kontakt telefoniczny bezpośrednio ze mną pod numerem 668-172-977 , a sprawę doprowadzimy do szczęśliwego końca. Z poważaniem, Krzysztof Jakubowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 12.08.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Z tymi rabatami na okna bywa dość śmiesznie. Pierwszą wycenę na okna robiła mi firma Wikęd (centrala firmy) i wszędzie wpisali 70% zniżki. Uprzedzili tym samym pytania o rabaty, ale niestety byli o wiele drożsi od MS, mimo że tam dostałam tylko rabat zimowy. Okna PVC o porównywalnych parametrach z ciepłym montażem. Polecam bardzo firmę MS, zwłaszcza Gdański oddział. Obsługa w biurze sprawna, dobry kontakt mailowy i telefoniczny ze sprzedawcą. Przy montażu bez problemów, wg mnie porządni fachowcy, słowni, na każde wezwanie bez zbędnej zwłoki przyjeżdżają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bt9 12.08.2015 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Witam, Co do okien, mam zamontowane u siebie M&S EVOLUTION PASSIV i jestem z nich bardzo zadowolony, jeszcze regulacji nie robiliśmy - jesteśmy przed a mimo to okna sprawują się super. Jakość wykonania także na plus. Niestety nie mam porównania z innymi oknami o tych parametrach. Ja osobiście jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 12.08.2015 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Ja tam też na MS nie mam prawa narzekać. Robiła mi łódzka firma http://www.oknams.pl/ a efekty można znaleźć w moim dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gos**c 13.08.2015 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Na wstępie zacznę od tego, iż jestem współwłaścicielem firmy KJ&DF, której działalność prowadzę blisko 10 lat, a w branży okiennej jestem prawie 20 lat. Niestety zatrzymał się Pan z wiedzą 20 lat temu. Warto było by się podszkolić i zmienić podejście do klientów. Z okien MS jestem zadowolony, z jakości wykonania usługi przez Pańską firmię NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nicolas 17.08.2015 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dami82 18.08.2015 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Witam . Ta ekipa montowała też mi okna w Gowinie pod Wejherowem , jestem z nich bardzo zadowolony i polecam ich w 100%. Okna tej firmy są bardzo dobrej jakości jak i ich estetyka. Jak ktoś ma ochotę zobaczyć ich prace to zapraszam na moją budowę. Firma KJ&DF WEJHEROWO została mi polecona przez moją rodzinę i przyjaciół którzy również budowali domy i są zadowoleni z ich usług. A opóźnienia na budowach to rzecz normalna jak by ktoś nie wiedział. Ja wolę poczekać na dobre wykonanie montażu a nie robić tego w pośpiechu . Dodam jeszcze że nie musiałem wykonywać żadnych 100 telefonów kontakt z firmą jest łatwy. Wszystko było tak jak ustaliliśmy w biurze. POLECAM I POZDRAWIAM MS WEJHEROWO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts