roslena 02.07.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Witam, Czy buduje ktoś może domek według projektu Sława z biura projektowego Archipelag lub może przymierza się do niego? Jestem na etapie wyboru projektu i na razie na polu "boju" pozostały Sława i Ingrid z Archipelagu. Chętnie poznam opinie o obu projektach - wady, zalety... A może ktoś już wybudował taki domek i może się pochwalić Gorąco pozdrawiam i liczę na lawinowy rozwój tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theben 06.07.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Witam, Ja buduję sławę właściwie od 15 lipca będę zaczynał, na razie budynek jest tylko wytyczony. Zmiany które dokonałem na początku zmiana technologi na 3-warstwową, max 29+styropian 12+K2, wiązało się to ze zmianą fundamentów, wyrzyciłem wole oczko i wstawiłem 2 okna dachowe w to miejsce, zamiast słupów drewnianych na taresie i przy wejściu dałem słupy z cegieł, zmieniłem tarasy. Poza tym reszta bez zmian. Dam znać więcej jak zacznie się budowa jeżeli jesteś zainteresowana. PS. Pojekt wybrała żona i dobrze bo mnie też bardzo się spodobał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k3 11.10.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Może ktoś jeszcze się wypowie? http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=426 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 12.10.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Drzwi do łązienki 8 dajcie w drugą stronę. Połowa ludzi przy stole jadalnym jak siędrzwi otworzy to muszelkę widzie.W wannę na poddaszu w tym miejscu za bardzo nie wierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 25.10.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Dajcie swoje namiary to wam wyślę zdjęcia z budowy Sławy (juz jest stan surowy). JA buduję Adrianę a mój brat tuz obok Sławę. Domek wygląda super. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emkusia 04.11.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Czy ktoś z Was buduje może Sławę z archipelagu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emkusia 04.11.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Ja też buduje Sławę. Nasze zmainy: - wykusz pod balkonem - super -zmiana lokalizacji łazienki na górze - łazienka jest na miejscu pralni-likwidacja wolego oka W razie potrzeby prześlę zdjęcia. POza tym, ciekawa jestem jak wy sobie z nim radzicie, moę macie zdjęcia...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 04.11.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 moze poszukaj w projektach, albo tam zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 04.11.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Poczytaj:http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=50173&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emkusia 20.11.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Poszukuję zdjęć Sławy z archipelagu? Czy ktoś z Was ją buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewagrzegorz 09.04.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 witam szukamy kontaktu z osobami które mają wybudowany domek wg.projektu "SłAWA'' -z biura projektowego Archipelag / chcielibyśmy zobaczyć jak wygląda "na żywo" ,zanim zdecydujemy sie na zakup projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewagrzegorz 09.04.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 KTO BUDUJE , LUB JUż WYBUDOWAł CHęTNIE ZOBACZYMY CHOćBY BYL NA KONCU POLSKI JESTEśMY Z TYCHóW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewagrzegorz 09.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 czy może Pan już znalazł kogoś kto wybudował ten domek chętnie byśmy zobaczyli w czym mamy mieszkać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emkusia 20.02.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witam, może pojawił się już ktoś na forum kto buduje Sławę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozien 29.08.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 czy wybudował Pan już ten domek?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozien 29.08.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 zaczeli Państwo już budowę szukam wiadomości na temat tego domkupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emkusia 10.02.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 witamdzieki bogu juz mi sie udalo i sobie mieszkama Pan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts