Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkamy!!!

Recommended Posts

Witam wszystkich ponownie,dawno mnie tu nie było ale spieszę donieść,że od 2 miesięcy MIESZKAMY!!! Wszystko się jakoś udało chociaż końcówka na wariackich papierach,bo klient na mieszkanie trafił się z gotówką ale również warunkiem,że wyprowadzimy się do końca kwietnie i niestety mieliśmy tylko dwa miesiące na wykończenie i przeprowadzke.Jeszcze nie wszystko dopiete na ostatni guzik i zdjecia nie najlepsze ale zapraszam do zwiedzania

http://nox.neostrada.pl/design/index.html

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

sonal schody robił taki stolarz dorabiajacy po godzinach,ale nie polecam bo trwało to wiecznośc i do tego schrzanił balustrade ponieważ

odległości pomiedzy tralkami sa tak duże,że mój duletni synek spokojnie przez nie przejdzie,dlatego zapłaciłam mu 5 tys a nie jak chciał 6.

amj2 rzeczywiście panele to drzewo tasmańskie,drzwi Dre calvados,szyba mleczna(fajnie widać na niej tłuste paluszki :D )

Ciesze się,że wam się podoba bo jak sie człowiek stara a inni potem mówia,że fajnie to i poziom dowartościowania wzrasta.Dziekuje wszystkim za pochlebne opinie a i konstruktywna krytyka mile widziana :lol:

SławekD-żonka Lodówke mamy normalną,z chłodziarką na dole z drugiej strony ciągu kuchennego,ale masz racje to co widać na pierwszym planie to szafka na lodówke podblatową,tyle że moja ma półki i służy jako podręczny kredensik na "porcelane"Jest to dość wygodne bo nie muszę z talerzami biegać przez kuchnie do jadalni.

K_amila a ja żałuje,że nie zrobiłam ich od góry do dołu tzn cztery rzędy ale od sufitu do podłogi też różnej długości byłoby jeszcze fajniej.

No cóż,niektóre pomysły przychodzą za pózno,ale i tak te luksfery fajnie doświetlają klatkę schodową a takie było założenie.

cubus panele mój drogi,panele.Drzewo tasmańskie jak w pozostałych pomieszczeniach.Też bym wolała parkiet albo deski ale jak się nie ma co się lubi............ :D Ile nas kosztował m2 tego nie wiem ale całosć od projektu do mebli bez działki którą dostaliśmy od rodziców ok 300.000.

ryby A co u was bo ostatnio nie widac Cie na forum.Jak postepują prace?

Marcel2000 Mieszka się fantastycznie i chociaz jeszcze wiele do zrobienia i do sprztania prawie trzy takie mieszkania jak mieliśmy to za nic,absolutnie nie wróciłabym z powrotem do bloku.

Pozdrawiam wszystkich i życzę wytrwałości w dążeniu do własnego domku.