Design 02.07.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Witam wszystkich ponownie,dawno mnie tu nie było ale spieszę donieść,że od 2 miesięcy MIESZKAMY!!! Wszystko się jakoś udało chociaż końcówka na wariackich papierach,bo klient na mieszkanie trafił się z gotówką ale również warunkiem,że wyprowadzimy się do końca kwietnie i niestety mieliśmy tylko dwa miesiące na wykończenie i przeprowadzke.Jeszcze nie wszystko dopiete na ostatni guzik i zdjecia nie najlepsze ale zapraszam do zwiedzania http://nox.neostrada.pl/design/index.htmlPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 03.07.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 No fajne, fajne - GRATULACJE . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.07.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 wiesz...mamy podobną obudowę kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 03.07.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 ile kosztowaly cie takie schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 03.07.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Bardzo fajnie sie to wszystko prezentuje!!Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 03.07.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Gratulacje .Super. Jestem pod wrażeniem.Niedawno oglądałam stan surowy ,a tu prosze juz gotowe.Napisz proszę jakie masz drzwi. Prezentują się bardzo ładnie. A panele to drzewo tasmańskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Design 04.07.2005 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 sonal schody robił taki stolarz dorabiajacy po godzinach,ale nie polecam bo trwało to wiecznośc i do tego schrzanił balustrade ponieważ odległości pomiedzy tralkami sa tak duże,że mój duletni synek spokojnie przez nie przejdzie,dlatego zapłaciłam mu 5 tys a nie jak chciał 6. amj2 rzeczywiście panele to drzewo tasmańskie,drzwi Dre calvados,szyba mleczna(fajnie widać na niej tłuste paluszki ) Ciesze się,że wam się podoba bo jak sie człowiek stara a inni potem mówia,że fajnie to i poziom dowartościowania wzrasta.Dziekuje wszystkim za pochlebne opinie a i konstruktywna krytyka mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1997 04.07.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Bardzo fajny domek. Meble w łazience bardzo mi sie podobają, sami zastanawiamy się nad nimi. Dokup tylko te wiklinowe koszyczki, bardzo dodaja tym meblom uroku . Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 04.07.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Bardzo, bardzo mi się wszystko podoba.Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.07.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Super Dobrze widzę, że macie niską lodówkę??? Zadowoleni jesteście, mieścicie wszystko, a zamrażarka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewad-12 04.07.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Super domek! My wprowadzamy się pod koniec lipca i już nie mogę sie doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewad-12 04.07.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Super domek! My wprowadzamy się pod koniec lipca i już nie mogę sie doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.07.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Pięknie- gratuluję. Bardzo podoba mi się wypoczynek, kuchnia, pokoik maluszka też świetny. Życzę wam dużo szczęścia w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K_amila 04.07.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Bardzo podoba mi się ściana z luksferami. W zasadzie cały domek mi się podoba, ale te luksfery to sobie chyba ściągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cubus2 04.07.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Fajna podłoga w sypialni. Deski czy to parkiet? A, i zdradźcie ile Was kosztował metr kw. na gotowo? No i gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 04.07.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Jeszcze niedawno pytaliście o ekipę do dachu a teraz... tylko pozazdrościć. Z sąsiedzkim pozdrowieniem - gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 04.07.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 gratulacje, domek super urządzony. pewnie fajnie się mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Design 05.07.2005 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 SławekD-żonka Lodówke mamy normalną,z chłodziarką na dole z drugiej strony ciągu kuchennego,ale masz racje to co widać na pierwszym planie to szafka na lodówke podblatową,tyle że moja ma półki i służy jako podręczny kredensik na "porcelane"Jest to dość wygodne bo nie muszę z talerzami biegać przez kuchnie do jadalni. K_amila a ja żałuje,że nie zrobiłam ich od góry do dołu tzn cztery rzędy ale od sufitu do podłogi też różnej długości byłoby jeszcze fajniej. No cóż,niektóre pomysły przychodzą za pózno,ale i tak te luksfery fajnie doświetlają klatkę schodową a takie było założenie. cubus panele mój drogi,panele.Drzewo tasmańskie jak w pozostałych pomieszczeniach.Też bym wolała parkiet albo deski ale jak się nie ma co się lubi............ Ile nas kosztował m2 tego nie wiem ale całosć od projektu do mebli bez działki którą dostaliśmy od rodziców ok 300.000. ryby A co u was bo ostatnio nie widac Cie na forum.Jak postepują prace? Marcel2000 Mieszka się fantastycznie i chociaz jeszcze wiele do zrobienia i do sprztania prawie trzy takie mieszkania jak mieliśmy to za nic,absolutnie nie wróciłabym z powrotem do bloku. Pozdrawiam wszystkich i życzę wytrwałości w dążeniu do własnego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Bardzo ładny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 05.07.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 My obecnie murujemy taras i ścianki działowe. Mamy nadzieję, że w przyszłym roku przystąpimy do finiszu. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts