Maluszek 16.08.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Marzenko - zobaczysz nie będzie tak źle a jakby co to do nas macie bliżej niż do Whisperów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.08.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Dzięki Whisper, Ty to zawsze potrafisz pocieszyć w biedzie Ale wiesz co? Wy będziecie mieszkać wcześniej, więc jak tak bardzo, bardzo zmarzniemy w nocy, to... przyjedziemy się ogrzać, co??? No powiedz, że nas wpuścisz Wpuszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 16.08.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Porobiliśmy zdjęcia w stylu "panienka z okienka" (w końcu już widać otwory okienne) i chciałam je tutaj zamieścić, ale niestety nasz serwer padł W związku z tym zdjęcia będą jutro... Facio chce zdjęcia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 16.08.2005 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Maluszku: dzięki za zaproszenie Jesteś wielka Whisper: dzięki za zgodę, trochę lakoniczna i jakoś tak... bez entuzjazmu, ale niech tam facio: zdjęcia już niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.08.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 No to macie psa. Działania zalecane: po pierwsze primo) rozpytać czyj on, po drugie primo) jak niczyj to zaszczepić, bo juz wasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.08.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Marzenko - zawsze jesteście u nas mile widziani Piesa cudna i widzę, że i Ciebie zauroczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.08.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Marzenko, co do ekipy to spoko. Mamy czas. Najpierw tynki. Whisper mówił Piękne macie okna, znaczy się otwory. Jakie duże! Będzie pięknie. A psa miałam okazję chyba poznać osobiście. Pilnował, bo trochę poszczekał. Z daleka Bardzo miły jest. Macie już psa, co do działki się przyzwyczaił. Trzeba ogrodzić z psem w środku i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 17.08.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Marzenka - super psinka. Zaszczep i kochaj. A co do ekipy... Może złapiemy Twoich od budowania i moich od ocieplania i damy w pakiecie komus kogo nie lubimy, a kto buduje... Tylko kogo my nie lubimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.08.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 A co do ekipy... Może złapiemy Twoich od budowania i moich od ocieplania i damy w pakiecie komus kogo nie lubimy, a kto buduje... Tylko kogo my nie lubimy... Marzenka właśnie ostatnio obiecała mi namiary na swoją ekipę. Teraz już rozumiem o co chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 17.08.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Jaguś - zapomniałas, ze Marzenka była wtedy w stanie szczytowego zadowolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.08.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Jaguś - zapomniałas, ze Marzenka była wtedy w stanie szczytowego zadowolenia Szczytowego zadowolenia...jak Ty to pięknie ujęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.08.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Szykuje się niezła chałupka z duzymi oknami. Ja tez lubię duże! Zdjęcia z serii 'panienka z okienka" urocze. W ogóle Twój dziennik przyjemnie się czyta i ogląda. A co zrobicie z pieskiem- przybłędą? Oj, ci budowlańcy! Szkoda gadać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 18.08.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Dzięki za zdjęcia to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.08.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Whisper: dzięki za zgodę, trochę lakoniczna i jakoś tak... bez entuzjazmu, ale niech tam Bo ja podobno mrukliwy jestem. Ale wpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 21.08.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Słuchajcie - spotkałam YaMarzene i Wojtka w sklepie. To znaczy że żyją Mimo, że nie piszą Marzenka - do klawiszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 22.08.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Słuchajcie - spotkałam YaMarzene i Wojtka w sklepie. To znaczy że żyją Mimo, że nie piszą Marzenka - do klawiszy Właśnie... jednego czego nie lubię to ciszy na budowie tzn. w Dziennikach Forumowiczów, bo u mnie cisza związana z papierologią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.08.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Słuchajcie - spotkałam YaMarzene i Wojtka w sklepie. To znaczy że żyją Mimo, że nie piszą Marzenka - do klawiszy A do mnie Marzenka dzwoniła w zeszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 24.08.2005 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Kochani, dziękuję za wpisy. Miałam chwilę odpoczynku od komputera, ale jednak tęskniłam za Wami straszliwie... Los psiny niepewny. Nie przybłąkał się tak zupełnie do mnie, tylko do ekipy budującej obok. Chyba jednak lepiej go karmiłam, bo częściej siedział u nas Ale ekipa jest z nim związana emocjonalnie i czuje się za niego odpowiedzialna. Na razie więc dzielimy się psiną Jak ekipa skończy prace i wyjedzie, to pewnie wtedy pies zostanie Martka: na drugi raz jak Cię zobaczę w sklepie to nawet nie podejdę! Tak mnie podkablować na forum! I jeszcze Maluszek! Też więcej nie zadzwonię! No dobra, jutro za to będą zdjęcia (Facio, specjalnie dla Ciebie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.08.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Marzenko - a jednak zadzwoniłaś raz jeszcze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.08.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Niezłe masz przejścia na budowie! u mnie na szczęście budowlańcy są trzeżwi. Gratuluje udanych zakupów! I trzymam kciuki za nastę pną ekipę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts