YaMarzena 29.07.2005 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Nulla - miłych wakacji!!! Opalaj się i odpoczywaj, do zobaczenia po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.07.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Super dziennik. Faktycznie można by z tego zrobić niezły scenariusz: Marzena biegnie do samochodu, chwyta portmonetkę, wyjmuje 5 złotych, wraca... do fundamentu wrzuca... no... wrzuca co ekipa radziła. A tak na poważnie pozdrawiam i życzę ekip takich jak od Legaletu do końca budowy. Potworków budowlanych u nas w Polsce dostatek, ale ten jest naprawdę wyjatkowy. Pozdrawiam PS Przy okazji pozdrowienia dla Jagny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.07.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Witam Sami zamierzamy budować domek ale jesteśmy jeszcze w powijakach. Za to z wielkim zainteresowaniem czytamy forum a szczególnie dzienniki budowy. Spędzamy przy tym wiele godzin i z wypiekami na twarzy kombinujemy jak wybudować własne 100 m. Myslałem też o dzienniku ale na chwile obecną mogę pochwalić się tylko działką i setką dylematów "zielonego budowniczego" . Gratuluję odwagi budowania, świetnej strony i dziennika. Pozdrawiamy serdecznie życząc jak naszybszej przeprowadzki do własnego domku Aga i Rafał z Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 31.07.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Rany .... czytam Wasze dzienniki i ja już też chcę.... BUDOWAĆ BUDOWAC BUDOWAĆ !!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.07.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 A ja dzisiaj na własne oczy widziałam! Płyta pod dom prezentuje się pięęęknie, bardzo okazale. Fundamenty pod garaż obiecujące. Działka śliczna. Będzię wspaniale. Ja o przyszłorocznych ziemniakach pamiętam, upomnę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 02.08.2005 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 tomek1950: dzięki za odwiedziny i słowa otuchy Tęsknię za normalną (czytaj: pracującą) ekipą... facio: My się zastanawialiśmy pięć lat nad budową (takie gdybanie). W końcu Wojtek się zebrał w sobie i zaczął działać, to znaczy poszedł do banku i złożył wniosek o kredyt. Resztę zostawił na mojej głowie A poza tym to do dzieła! Łap za łopatę - reszta sama pójdzie Jagna: Kurcze, kiedy się sadzi ziemniaki? Na wiosnę czy na jesieni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 02.08.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Marzenko - nie martw się, w końcu się pojawią. Trzymam mocno kciuki za to. Dzięki za sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 02.08.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Marzenko, zdjęcia zachodu słońca są prześliczne. Co rusz to odkrywasz przed nami swoje nowe talenty i rozpieszczasz forumowiczów. Rozumiem Cię , że masz nerwy na taką ekipę budowlańców, zwłaszcza po ekipie z legalettu. Kontrast straszny! Życzę zatem cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 02.08.2005 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Renatka: Ja po prostu myślałam, że czasy bezczelnych budowlańców mających w nosie inwestorów dawno minęły. Że mamy gospodarkę rynkową i "klient nasz pan". A czasami się czuję jak na filmach Barei Przecież ja nie chcę wodotrysków, tylko uczciwej pracy za uczciwą zapłatę! (Ops, chyba znowu ciśnienie mi skoczyło, sorry) Martka: Głęboko wierzę, że kryzys minie, chociaż na razie mam "fazę narzekania". Dzięki za pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 02.08.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 faktycznie robota aż kipi.... współczuje.... ale nic to spójrz n ate zachody i uśmiechnij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 02.08.2005 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Facio, dzięki Właciwie, to po dzisiejszej wizycie u Jagny (sorry raz jeszcze Aga za wproszenie się) zły nastrój mi odpuścił. Chyba doszłam do wniosku, że wściekanie się niczego nie przyspieszy, a jedynie skróci... życie. Głównie moje W końcu to mój Wojtek chce się przeprowadzać na święta, ja mogę poczekać do kolejnych wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.08.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Marzenko, ja od wczoraj chodzę podminowana, bo u mnie znowu "przejścia".....opiszę później w dzienniku.....Mój mąż tez mnie uspokaja i mówi, że nerwy niczego nie zmienią. Ale jakoś ten spokój przychodzi mi z trudem, jak patrzę w jakim tempie i jak niedokładnie "pracuje"ekipa.Zdjęcia cudowne!Zazdroszcze Ci, że możesz spotykać sie z tak wspaniałymi ludźmi! Mi pozostaje tylko czytac i rozmawiać wirtualniePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 03.08.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Przyjechali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.08.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Facio, dzięki Właciwie, to po dzisiejszej wizycie u Jagny (sorry raz jeszcze Aga za wproszenie się) ... Zaraz Cię kopnę w d...! Bardzo się cieszę, że byłaś i mam nadzieję, że stanie się to nawykiem No właśnie - przyjechali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 04.08.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Marzenka - gdzie się podziewasz?Murujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 04.08.2005 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Żaba: nie zazdrość... popatrz niżej, Jagna już mnie kopie w d... Humor Ci się odrobinkę poprawił? Martka: Przyjechali! I jakieś toto wszystkie kumate... sama nie wiem... budowlańcy? Może jakie aktorzyny poprzebierane? A swoją droga to już bliska byłam samodzielnego złapania za kielnię... Dzięki za pamięć Jagna: Ty już wiesz co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.08.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Baaardzo się cieszę! Nareszcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Cześć, Pozdrawiam "z drugiej strony Warszawy". Dziennik zapowiada się świetnie, strona budowy dla mnie rewelacja i baaaaaaaaaaaardzo pouczająca. Również planuję Legalett, a przynajmniej samą płytę fundamentową, bo na działce mam "przypływy i odpływy" wód gruntowych "dość znaczne" - jak wyraziła się uprzejma pani w gminie... Czytam więc i uczę się! Nie zniknijcie mi tylko z Forum!!! Pozdrawiam i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 05.08.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Super, że w końcu zaczeło się coś dziać dobrego... może jednak nie zapeszać? Ja załatwiam bank z początku szło gładko ale im dalej w las tym więcej kłód.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 05.08.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Marzenko, no to teraz najradośnijszy czas - wszystko rosnie w oczach Bardzo się cieszę, ze się pojawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts