zaba_gonia 06.08.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Cieszę sie,`że u Ciebie w końcu ruszyło..... U mnie też (odpukać.....) coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.08.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Marzenko, gdzie jesteś Nic nie piszesz co na budowie Mam nadzieję, że mury szybko rosną Pisz kochana, pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 10.08.2005 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Marzenka, Napisz coś. Wyglądasz już przez okna? Urlopujesz? Umarłaś z zachwytu nad ekipą? Tęsknimy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 10.08.2005 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Rzeczywiście, trochę zaniedbałam forum. Po kolei: Maluszki kochane - jeszcze raz wielkie dzięki za sobotnie zaproszenie, było SUPER! Martka, Jagna, Luśka, Whisper, Paweł - dzięki za przesympatyczny wieczór Ściany się stawiają A ja, pełna zachwytu, jeżdżę tam codziennie, siedzę do oporu i jak wracam, to w głowie mam już tylko sen. Stąd przestoje na forum. Pewnie jeszcze dzisiaj dodam kolejne zdjęcia... Aussie: Witaj Fajnie Ci, bo masz blisko Whisperów i Martki... Za to ja mam blisko Jagny Też mam fajnie Zaba, Maluszek, Martka: jesteście kochane, dzięki za pamięć... obiecuję już nie zaniedbywać forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.08.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Marzenko - zapraszamy częściej w odwiedziny Z niecierpliwością czekam na zdjęcia Waszej chałupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 10.08.2005 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Dzisiaj mam wolne od budowy A właściwie to Zdjęcia będą wieczorem, obiecuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.08.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 No to czekamy do wieczora.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 10.08.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Są newsy i to ze zdjęciami Przez chwile myslałem, że budowę zamknęli Muszę przyznać, że czytanie dzienników wciąga bardziej niż niejeden serial w TV, których zresztą nie oglądam. Fajnie jest patrzeć jak mury pną się do góry i co z tego, że wolno? byle do góry Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 10.08.2005 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 facio: nooo.... w górę to fajnie w bok już mniej... albo jakoś tak pod skosem... aaa... sam zobaczysz jak na razie to jak sobie tak usiądę przy murarzu to mogę tak siedzieć i siedzieć i patrzeć... fajna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 11.08.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Nie wiem tylko kiedy u siebie zobacze.... wizja budowy oddala sie troche... ale spokojnie na razie bede czytał i czytał i czytał... Wasze dzienniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 11.08.2005 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 facio - a co się stało??? Bank nie chce dać kredytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 11.08.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Bank daje kredyt i to nawet dzisiaj !!! Zacznę walkę z mediami, (piszę o tym w innych wątkach), dowiadywałem się troszkę wcześniej i wiem już, że będą małe kłopoty. Pożyjemy zobaczymy, wszystko w swoim czasie.... Tymczasem czytam i kombinuje na wszystkie strony. Może kiedyś i ja napiszę dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 11.08.2005 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 No to brawo! Kasa to dobry początek Już teraz możesz zacząć pisać dziennik Będę wierną czyteniczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.08.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Dzięki. Jak zacznę to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.08.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 A kasa to jest na razie na działkę. Dzisiaj bylismy u notariusza i..... MAMY SWOJĄ DZIAŁKĘ bo NASZA i co dalej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.08.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 A kasa to jest na razie na działkę. Dzisiaj bylismy u notariusza i..... MAMY SWOJĄ DZIAŁKĘ bo NASZA i co dalej ??? Dalej projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.08.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 No to brawo! Kasa to dobry początek Już teraz możesz zacząć pisać dziennik Będę wierną czyteniczką Coraz bardziej chylę się do tego pomysłu, Whisper też mi doradza pisanie.... więc coś z tego bedzie, boję się jednak, że zaleje Was falą zdjęć mam na tym punkcie pier... no tego... fioła a na razie będzie to tylko działka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 15.08.2005 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 facio: Widziałam, przeczytałam, skomentowałam... Brawo! Oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.08.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 YaMarzena, nie przejmuj się tym spaniem na paletach, tak źle nie będzie. Po ocieplaniu zostanie Wam przecież sporo styropianu - będzie cieplej i wygodniej niż na paletach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 15.08.2005 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Dzięki Whisper, Ty to zawsze potrafisz pocieszyć w biedzie Ale wiesz co? Wy będziecie mieszkać wcześniej, więc jak tak bardzo, bardzo zmarzniemy w nocy, to... przyjedziemy się ogrzać, co??? No powiedz, że nas wpuścisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts