facio 16.09.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Zwłaszcza jeśli byłyby fluorescencyjne cicho Marzenka jest na gg też zaczepiałem na GG ale cisza... dziwne.. ale co tam... każdy ma jakieś swoje tajemnice... trzeba to uszanować, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.09.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Ha! A ze mną gadała! Ale przez telefon. No dobra, to ja zadzwoniłam. Powiedziała, że miała do mnie zadzwonić jutro. To znaczy dzisiaj. Ale nie zadzwoniła I ja wiem co się u nich dzieje, a Wy nie-e!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 17.09.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Ha! A ze mną gadała! Ale przez telefon. No dobra, to ja zadzwoniłam. Powiedziała, że miała do mnie zadzwonić jutro. To znaczy dzisiaj. Ale nie zadzwoniła I ja wiem co się u nich dzieje, a Wy nie-e!!! no i ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.09.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 A ja wczoraj widziałam Marzenkę i Wojtka Marzenka obiecała wkleić zdjątka więc troszkę cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 19.09.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 YaMarzena ale mnie zachwyciłas stronką domku:) rewelacja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 25.10.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 A ja wczoraj widziałam Marzenkę i Wojtka Marzenka obiecała wkleić zdjątka więc troszkę cierpliwości Marzenko a ja już nie chcę dłużej być cierpliwa, więc proszę napisz coś Czy Ty dopiero chcesz cokolwiek napisać jak już się wprowadzisz i dopniesz wszystko na ostatni guzik??? A cała dramaturgia wszystkiego co po drodze się dzieje - to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 30.12.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Tyle na dzisiaj, jutro pojadę znowu popatrzeć, porobię jakieś zdjęcia i napiszę co słychać _________________ Ostatni wpis z sierpnia... Yamarzena napisz coś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 30.12.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Może Marzena mnie nie zabije....może Wojtek też nie...więc śpieszę wykablować, że oni....JUŻ MIESZKAJĄ!!!!! Przeprowadzka bardzo świąteczna, dopiero co, ale Marzena mówi, że mieszka się super. O reszcie niech sama napisze, tlko nie wiem kiedy, bo w nowym domu nie ma jeszcze internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.12.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 ALE NAS ZAŁATWILI Chociaż zdjęcia poprosimy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts