aneska 30.07.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Hej Aneska nie myślałm, że tylko nadzór nas połączy życie jest pełne niespodzianek a propos, co tam u was? mam nadzieję, że dostaliście pomyślną odpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 01.08.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 aneska, niestety na razie urząd wojewódzki poprosił starostwo o komplet dokumentów, ponieważ nadzór wystąpił o sprawdzenie legalności decyzji o pozwoleniu na budowę. Na razie jest ciągły koszmar i powoli mamy dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 06.08.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 hmm...czyli kolejne tygodnie oczekiwania. musicie uzbroić się w cierpliwość, choć wiem, że to nie proste w waszej sytuacji.jakby co - zapraszam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 13.02.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Hej ! Czy sa tu jacyś potencjalni pasjonaci brydża? Może ktoś z Was szuka chętnych do gry (Warszawa i okolice)? Poziom raczej podstawowy Pozdrawiam, Zuzza Mogę się dołączyć i pograć, najłatwiej w sieci. Miałem dłuuuugą przerwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts