Zenon 10.11.2002 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2002 Zwracam się do kogoś kto może udzielić mi informacji w sprawie przesunięcia hydrantu.Kupiłem działkę na której znajduje się hydrant z istniejącej sieci wodociągowej. Wszystko OK ale lokalizacja przeszkadza mi w wykonaniu wjazdu na działkę. Zwracałem się do wodociągów z wnioskiem o przesunięcie o parę metrów / na ich koszt / ale ONI odpowiedzieli że to mój problem i moja sprawa. Przesuną ale na mój koszt. Czy jest gdzieś prawne uzasadnienie takiego rozwiązania ?Zenon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.11.2002 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 To nie są zbyt duże pieniążki, lepiej sprawdź ile to kosztuje, bo może się okazać, że nie warte zachodu spieranie się z wodociągami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zenon 12.11.2002 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 Sądzę że masz rację . Z biurokracją trudno wygrać. Dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts