m.dworek 04.07.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 tutaj prosze o komentarz mam nadzieje ze dziennik bedzie sie podobal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 04.07.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witamy na placu boju, fajnie masz, że rodzinka buduje ci dom zawsze sporo kasy w kieszeni ja nie mam ani umiejętności ani czasu i niestety ten mój system gospodarczy drogo mnie kosztuje. Ale zdjęcia prosimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 04.07.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 witaj w gronie budowlańców fajnie masz, że umiecie wykonywać te prace u mnie robia to fachowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 04.07.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Widzę, że ambitnie idziesz do przodu. Gratulacje i trzymam kciuki za powodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.07.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Brawo Leon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 04.07.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Brawo Leon! W związku z otrzymaniem od Leona alias m.dworek maila nawiązującego do znanego Wam zakładu piwnego uprzejmie informuję wszystkich zainteresowanych, że z tegoż zakładu się NIE wycofuję. Przypominam, że tu się zaczęło: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=47343&postdays=0&postorder=asc&highlight=zak%B3ad+piwa&start=60 Treść zakładu brzmiała: Leon (...) jak do 20.05.2007 (tj. w równo 2 lata od chwili obecnej) zrobisz stan surowy zamknięty, stawiam ci np. skrzynkę dowolnej, wybranej polskiej wódki (lub jakiś ekwiwalent wg ewentualnych dalszych uzgodnień). Jak nie - stawiasz mi 100-litrową beczkę piwa (takoż polskiego) Wprawdzie "zaklad przyjeto" powiedział jakiś Gość, ale... TJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 04.07.2005 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 zastanawiam sie czy tydzien na wykonanie law to dobry wynik i ile liczyc na scianki fundamentowe? gdzies za jakies 2, 3 tygodnie planuje kolejny etap i wtedy wlasnie wykonam te scianki fundamentowe i mam nadzieje ze rowniez kominy oraz sciany parteru wraz z wylaniem stropu przeznacze na to jakies 2, 3 tygodnie mam nadzieje ze to realny plan pocieszam sie tylko, ze nikt nie wierzyl w ten plan z lawami w tydzien a jednak sie udalo co do postow powyzej to nie wiem o jakim leonie piszecie czy on tez buduje maly dworek? jesli tak to podajcie jakies namiary na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.07.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 OK. Niech i tak będzie. Wylałeś stopy pod kominy i ewentualnie schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 04.07.2005 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 pod komin oczywiscie tak, natomiast pod schody???niczego takiego w projekcie nie stwierdzilem (tzn takiej stopy...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.07.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Nie pamiętam,ten projekt to parterówka czy z poddaszem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 04.07.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Cześć Jak robisz ściankę fundamentową? Z bloczków, czy wylewana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 04.07.2005 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 z bloczkowale u gory jeszczez strzelöe wieniec + 2 prety fi 12 tak dla swietego spüokoju (tak jest w projekcie)sciana jest 3 warstrwowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.07.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Są schody.Jeżeli nie ma stopy,tzn,że zaprojektowali drewniane-kupa forsy.Ja wylałem stopę i schody żelbetowe-koszt kilkaset złotych + inne zalety.Przemyśl to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 05.07.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Z tymi kosztami drewnianych to bym nie demonizował. W przypadku mojego projektu porównywaliśmy wariant wylewany z okładziną z drewna i drewniane i różnica jest w granicach 300-400 zł przy czym koszt lanych jest bardzo szacunkowy z tendencją do zaniżania. Uważam, że należy łąmać mity. Sam obaliłem już kilka - drewniane okna wcale nie są drogie, kamienne parapety również..., schody drewniane też nie zawsze będą istotnie droższe niż wylewane z okładziną z drewna trzeba tylko dobrze poszukać. Życzę sukcesów w poszukiwaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 05.07.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 z bloczkow ale u gory jeszczez strzelöe wieniec + 2 prety fi 12 tak dla swietego spüokoju (tak jest w projekcie) sciana jest 3 warstrwowa To nie Leon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.07.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 To jest Leon ...przysłał mi link na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 05.07.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 To nie Leon Zdecydowanie nie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 05.07.2005 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 wy sie lepiej w sherlockow nei bawcie tylko skomentujcie dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 05.07.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Lepiej by mi się komentowało ,jakbyś nie-Leonie przysłał butelkę reńskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 05.07.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 wy sie lepiej w sherlockow nei bawcie tylko skomentujcie dziennik No wiesz, na razie to za bardzo nie ma o czym mówić... Chyba, że po peostu chcesz sobie pogadać ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts