pattaya 01.08.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Leoś,zgłoś się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 09.11.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Leoś,zgłoś się. Leoś się nie zgłosi. Mamy prawie że zimę 2006/2007 - czas leci, wieści z budowy żadnych... Gdybym był naiwnym, to już bym się cieszył z tej beczki piwa. Ale jestem realistą i sądzę, że Leoś się z zakładu piwnego wycofał. Jak ktoś wątpi, to proszę zwrócić uwagę: kilka postów wyżej jest link do topiku do wątku z zakładem, jaki zawarliśmy. I co ? Okazuje się, że topik został skasowany ... Leoś, od samego początku wiedziałem, ze ani nie wybudujesz, ani przegranej mi nie wypłacisz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 19.11.2006 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Leoś,zgłoś się. Leoś się nie zgłosi. Mamy prawie że zimę 2006/2007 - czas leci, wieści z budowy żadnych... Gdybym był naiwnym, to już bym się cieszył z tej beczki piwa. Ale jestem realistą i sądzę, że Leoś się z zakładu piwnego wycofał. Jak ktoś wątpi, to proszę zwrócić uwagę: kilka postów wyżej jest link do topiku do wątku z zakładem, jaki zawarliśmy. I co ? Okazuje się, że topik został skasowany ... Leoś, od samego początku wiedziałem, ze ani nie wybudujesz, ani przegranej mi nie wypłacisz ! niezle sie ubawilem watek zniknal, bo leon o uprawnieniach admina skasowal? zaklad uwazam za niewiazacy po tam jak wycofales sie z tej skrzynki piwa ktora nalezy mi sie po twoim poscie-zakladzie tez jestem realista i wiem ze skrzynek wodki tez bym nie ujrzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 23.11.2006 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 hallojest tam kto?moze by tak ktos cos skomentowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.11.2006 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 ...a robisz coś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 24.11.2006 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 ...a robisz coś ?? spoko juz stropy parteru zalalem na swieta bede rozszalowywal a co tam u ciebie ? mieszkasz juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.11.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 taaaa, mieszkam chłopie tu nie ma komu robić fachowcy terminy na dwa lata do przodu mają zarezerwowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 24.11.2006 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 taaaa, mieszkam chłopie tu nie ma komu robić fachowcy terminy na dwa lata do przodu mają zarezerwowane no i ch... im w d... rob sam a bedziesz mial zrobione dobrze ja wiem po sobie - jak bym sam nie robil wszytkiego to bym mogl juz powoli robic rozbiorke strasznei kasztania ci niby fachowcy ale pomysl co by bylo jak bys mial szkieletowca to by byla dopiero porazka to jaki masz obecnie stan? masz jakis dziennik czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 25.11.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 niezle sie ubawilem watek zniknal, bo leon o uprawnieniach admina skasowal? Nie trzeba mieć uprawnień admina, żeby mieszać na tym forum. zaklad uwazam za niewiazacy po tam jak wycofales sie z tej skrzynki piwa ktora nalezy mi sie po twoim poscie-zakladzie tez jestem realista i wiem ze skrzynek wodki tez bym nie ujrzal Leon prawda. Nie wycofywałem się z niczego. Moją propozycję zakładu, do którego nawiązujesz (a to był rok 2005), przemilczałeś, więc nie został on zawarty. To, że rok później postawiony przed perspektywą utraty na rzecz mnie wygranej z innego zakładu usiłujesz kity wciskać, że tamten niezawarty zakład był ważny, to po prostu żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 25.11.2006 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Jednak zaklad typu: Wysłany : Pią, 25 Luty 2005 14:35 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Leon, stawiam skrzynkę piwa przeciw szklance "kranówy", że cała ta twoja rzekoma budowa to abstrakcja i abstrakcją pozostanie w tym roku kalendarzowym. Trzymasz zakład ? _________________ Przestrzegam przed firmą "GROM-MAR (POLMAR) Marek Gromada" nie wymaga moim zdaniem potwierdzenia i jest w sposob oczywisty umowa jednostronna- ty ryzykujesz krzynke piwa -jesli okaze sie ze ja jednak cos bede budowal w roku 2005 (dziennik budowy do wgladu)-no chyba ze uwazasz ze nie chcialem go przyjac bo cos ryzykowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 25.11.2006 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Nie trzeba mieć uprawnień admina, żeby mieszać na tym forum. moze przyblizysz mi metody - jak mieszac na forum i kasowac watki to dla mnie cos nowego i chetnie sie tego od ciebie naucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 10.12.2006 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 nie wymaga moim zdaniem potwierdzenia i jest w sposob oczywisty umowa jednostronna ROTFL ! Umowa jednostronna między dwiema stronami ! :D:D Pytanie: "trzymasz zakład ?" nie wymaga wg ciebie odpowiedzi ? Leoś do rządu ! Wśród tamtejszych krętaczy będziesz się czuł jak u siebie w domu. los chcial ze zostalem za granica do dzis i budowac moge tylko 3- 4 razy w roku Twoje życie przywatne mnie nie interesuje. na 2007 mam zaplanowane w najlepszym przypadku pokrycie papa No i wyszło szydło z worka Oczywiście wygranej nie wyłożysz. Bo do tego musiałbyś się wykazać odrobiną honoru i jakąś elementarną przyzwoitością. na prawde ciesze sie ze tak glupio wycofales sie z tej skrzynki piwa Nie wycofałem się, bo nie było z czego się wycofywać. Nie przyjąłeś zakładu - więc teraz żałuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 18.12.2006 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 jak na forumowego meta i pieniacza oskarzajacego bezczelnie innych forumowiczow ze fantazjuja i bezczelnie stawiajacego na to nawet krzynke piwa przeciwko szklance kranowy cos za czesto szastasz wyrazami przyzwoitosc i honor daj se luz bo jestes smieszny po prostu cie nie lubie... trolu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 21.12.2006 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Leoś, zawsze wiedziałem, że grama honoru w tobie nie ma Do maja 2007 możesz go jeszcze odzyskać. P.S. Nie histeryzuj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 21.12.2006 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Leoś, zawsze wiedziałem, że grama honoru w tobie nie ma Do maja 2007 możesz go jeszcze odzyskać. P.S. Nie histeryzuj ! szkoda ze ty nie mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 19.03.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Leoś, maj 2007 za pasem - jak tam Twoja budowa ?(nie pytam, jak tam moja wygrana, bo się nie spodziewam, że ją od ciebie otrzymam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 19.04.2007 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 bardzo rozsadnie z twojej strony... a budowa sie kreci.... nienajgorzej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 24.04.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 bardzo rozsadnie z twojej strony... Cóż, z wielką przykrością będę wówczas musiał głosić, żeś człek bez honoru... a budowa sie kreci....nienajgorzej jest Tiaaa... Linię energetyczną i tory już przesunęli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 24.04.2007 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 bardzo rozsadnie z twojej strony... Cóż, z wielką przykrością będę wówczas musiał głosić, żeś człek bez honoru... coz... jesli takie gloszenie nieprawdy cie rajcuje to baw sie dobrze ja napisalem dlaczego uwazam zaklad za niewazny i jesli cie to nie przekonuje to mozesz sobie glosic co ci sie zywnie podoba wielu forumowiczow na pewno sledzilo cala zabawe i sa dobrze zorientowani kto tu jest kretacz i pieniacz i czlek bez honoru.... i w ogole nie chce mi sie z toba gadac koles.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 25.04.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 jesli takie gloszenie nieprawdy cie rajcuje to baw sie dobrze Prawda w oczy kole ? ja napisalem dlaczego uwazam zaklad za niewazny Bo wymyśliłeś sobie kuriozum na skalę ogólnoświatową: umowę jednostronną ? Uważać to sobie możesz, co chcesz, ale faktów nie zmienisz. sa dobrze zorientowani kto tu jest kretacz i pieniacz i czlek bez honoru.... Niewątpliwie wiedzą Ba, nawet niektórzy się pytają, kiedy będziemy pić wygraną ! i w ogole nie chce mi sie z toba gadac koles.... Nikt cię nie zmusza. Ale jednak gadasz. Czyżby to była chęć usprawiedliwiania się przed całym światem ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts