Oldswan 04.07.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 ... najchętniej w W-wie i okolicach. Co za podaną cenę można miec (pakowanie kartony) etc O co pytac i na co uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.07.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Nie wiem, jak jest w Wa-wie, mogę podać ceny łódzkie, dla orientacji, z zeszłego roku. Za przeprowadzkę z chałupy 2 rodzinnej (piwnice, parter, poddasze) zapłaciłam firmie 1000 pln. (trochę po znajomości...) Uwagi: - demontażu wszystkiego co trzeba dokonaliśmy sami - w kartony pakowaliśmy sami, takie było założenie, przynajmniej panowałam nad tym gdzie, co i jak (ale będę to chyba pamiętać do końca życia... ) - przeprowadzka trwała 2 dni - przesadziłam z wagą i rozmiarem niektórych kartonów, był mały bunt na pokładzie, musiałam uciec się do sztuczek i wjechać panom na ambicje... ( panie Heniu, pan tego nie podniesie??? Toż ja to prawie sama... no... mój chłopina mi troszeczkę pomagał... ) Pomogło. - zacięli się trochę przy lodówce... duża jest... ciężka jak diabli i to wysokie, pierwsze piętro starej kamienicy, schody wąskie... myślałam już, że lodówka zostanie na półpiętrze... ale odetkało się jakoś przy pomocy 6 chłopa... Lodówka przeżyła... A w ogóle to była "wspaniała" przygoda, długo mi pozostanie w pamięci... P.S. Na wstępie szef firmy przyjeżdża na miejsce, szacuje ogrom przedsięwzięcia, dogaduje się szczegóły, z którego piętra na które, z windą, bez windy, pakowanie w kartony lub nie, demontaż mebli, bez demontażu itd... No i cena. Najczęściej jest za całość, ja płaciłam za każdą napoczętą godzinę. Ważne też jest, czy przeprowadzka odbywa się w granicach danego miasta, czy już poza. Pozdrawiam i życzę miłej... zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oldswan 12.07.2005 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Wielkie dzieki Matko! Już jakaś orientacja jest. A że to zabawa na 102 to jestem pewwien - już jestm szcęśliwy jakby mi kto w kieszeń nasiusuał Ale jak sie rozpakuje zagospodaruje na nowym to mi to mam nadzieje wynagrodzi Any other comments, please? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 12.07.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 czytałem gdzieś artykuł o przeprowadzkach w Warszawie. Oto główne tezy:1. przeprowadzka na czysto. Przyjeżdzają, pakują, znoszą, wiozą, wnoszą i rozpakowująa. Przeprowadzka średnio "na czysto". Dostarczają pojemniki. Ty pakujesz. Jest jeszcze jeden rodzaj ale nie pamiętam. 2. Brać firmę z tradycjami bo mają dobry transport i dobrych fachowców. Oceniłem, że z 4 pokojowego mieszkania zapłacę ok. 2.500 zł-wariant 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GREG.M 13.07.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Przeprowadzka z 3 pokojowego mieszkania na 1 piętrze do domu oddalonego o ok. 1 kilometr, 4 miesiące temu pod Warszawą - 300 PLN.Kartony pakowaliśmy sami.Były 3 kursy "Tarpanem" z powiększoną budą bagażową.Wszystko trwało ok. 4 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.M. 15.07.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 ja przeprowadzałem się to facet w otwocku wzioł 140 zł za transport na terenie otwocka żukiem, niewiedziałem że na żuka mozna tyle naładować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 15.07.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Jestesmy swiezo po przeprowadzce Wawa: pakowanie, przenoszenie, bez rozpakowywania. Transport pianina i duzej lodowki, hustawki ogrodowe, zjezdzalnia, etc. Wszystko co w 110m2 mieszkaniu: jeden dzien, solidna firma: 2200 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecze 02.02.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Mogę wam polecić http://przeprowadzki-solid.pl/ całe mieszkanie przeprowadziłem w 6 godzin i policzyli sobie 800 zł za to bardzo szybko i solidnie to zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 04.02.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Ach co za intelygentna reklama ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek1986 20.10.2015 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Witam.Mogę polecić firmę http://bagazowka-waw.pl/ Jest świetna. Wszystko zapakują, zabezpieczą jak nie masz na to czasu.Kierowca doświadczony.Zabezpieczenie i doradztwo jest w cenie. Przewożą meble, sprzęt agd/rtv, rzeczy o większych gabarytach. Mają różne samochody małe, dostawcze i większe.Ekipa zgrana, uczciwa i szybka. Warto skorzystać z ich usług.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnk 26.09.2016 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 (edytowane) Jeżeli interesuje Cię firma zajmująca się przeprowadzkami, to odezwij się do , oni w Warszawie są chyba najlepsi. Zresztą skorzystaj z ich usług, a sam się o tym przekonasz. Edytowane 16 Marca 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts