Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łazienka w piwnicy

gtro

Recommended Posts

siódma woda po kisielu,

kup wtedy będziesz musiał zdecydować czy robić łazienke w piwnicy, (mam nadzieje że kwestia łazienki nie jest kryterium decydującym w zakpuie tego domu;) )

łazienka w piwnicy

1. po co?

2. dodatkowe pieniądze do wydania na wyposażenie

3. kompilikacje z rozdrabniaczem/przepompowania..

IMHO nie warto robić ale może:

1. dużo pracujesz w piwnicy

2. nie chcesz nosić "brudów" do domu (Twoja mąłżowina jest pedantką)

3. masz pokoje mieszkalne w piwnicy (dla siebie lub wynajem itd.)

bardzo sie przydaje

u nas bedzie zlew, kibelek i prysznic, jak ktos ma brudna robote, duzo pracuje w warsztacie to przydaje sie 'brudna' lazienka

tylko sprawdz czy nie bedziesz musial inwestowac w urzadzenie rozdrabniajaco pompujace, to znacznie podrozy ten pomysl z lazienka,

u mnie podloga piwnicy bedzie ok 50-60 pod poziomem terenu czyli niezbyt nisko i nie bedzie problemu z odplywem do kanalizacji

łazienka w piwnicy. Ja polecam. Z moją drugą połówką mamy tam duzą wanne, przynajmniej raz na tydzień spędzam,y w wannie wspólnie wieczór przy świecach ( światło gasimy) do tego szampan. Mimo ze trwa to około dwóch lat nadal nie mamy dosyć tych wspólnych kąpieli. Nie tylko odświeża sie ciało ale i związek dwojga zapracowanych i zabieganych ludzi

• 2 months później...
Gość jfilemonowicz
łazienka w piwnicy to niezły pomysł... jako dodatkowa... można tam zainstalować małą wannę... dla psa, lub jakieś pranie... umywalkę ... moąe też być wc,ale jest chyba najmniej potrzebne ... no i pralka ... wtedy mamy jedno pomieszczenie coś w stylu łazienka + pralnia :)

• 2 months później...