krzysztofh 04.07.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Na rododendronach pojawiły się zielone robaczki o długości ok 2mm i soczewkowatym wydłużonym kształcie. Wygląda mi to na mszyce. Chciałbym zapytać czy aby to na perno mszyce? Jeżeli tak to pewnie można je potraktować preparatem ABC na mszyce. O tym ,że to mszyce wnioskuję jeszcze z tąd że listki zrobiły się lepkie, a przedtem takie nie były. Na razie umyłem je wodą, ale sądzę że to pomoże chwilowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 04.07.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Spróbuj popryskać Basudinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 04.07.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 W zasadzie powinny to być mszyce możliwe też ale mniej prawdopodobne że to skoczki lub zmiennikimożesz spróbować opryskać decisem, pirimorem lub karate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 04.07.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Przepraszam nie doczytałem o lepkich liściach - masz rację to wygląda na mszyce i chyba nejlepszy byłby z tego co proponuję pirimor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 05.07.2005 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts