Zuzanna 2005 04.07.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 co myślicie o wiklinowych meblach w salonie, sypialni czy są one nadal modne czy juz nie za bardzo ? jak i z czym można byłoby je połączyć zeby wyglądało to fajnie i czy moda na nie nie przeminie za 2-3 lata? no bo są w sumie niezbyt tanie a więc??? czekam na wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.07.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Modne - nie modne Ja tak nie patrzę, ważne by mi się podobało a wiklina akurat (też) mi się podoba, myślę, że jako tworzywo ekologiczne zawsze będzie na topie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 04.07.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 hyh, ciagle widze wszedzie reklamy mebli wiklinowych, mysle, ze moze nie tyle beda 'modne', co zawsze popularne, bo sa fajne bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askrz 04.07.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Zapraszam na stronę http://www.wilimex.pl, otwieram teraz salon firmowy tego producenta w Warszawie i mogę dać duży rabat na te meble.Zainteresowanych proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.07.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Zapraszam na stronę http://www.wilimex.pl, otwieram teraz salon firmowy tego producenta w Warszawie i mogę dać duży rabat na te meble. Zainteresowanych proszę o kontakt. http://www.wilimex.pl bo z przecinkiem się nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzanna 2005 05.07.2005 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 to super ze tak myslicie mi się takie mebelki bardzo podobają tylko ciekawe jakie sa ceny ??? Może askrz która otwiera sklepik ztą branżą mogła nam cos przybliżyc ??? a idzieliście juz moze gdzies na łamach murator //forum jakies zdjecia, linki poświecone wiklinie ? ps? a z czym taką wikline sie łączy - mówie o kolorze drewnopodobnym (barzach) moze zółcie, brzoskwinia? co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HM 05.07.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Ja od ok. 5 lat "zbieram" wiklinę. Meble i dodatki z wikliny wcale nie są aż takie drogie. Dodają wnetrzu lekkości, świeżości i oryginalności. Wprowadzają nastrój ciepła i połaczenia z naturą (przyrodą) a tego w wielkich blokowiskach zawsze jest zbyt mało. Zastanów się jakie kolory odpowiadają twojej duszy i własnie takie łącz z wikiną. Ona nie zakłóca harmonii, może być tłem dla akcentów kolorystycznych. Moje dodatki kolorystyczne to granat i zgaszony brąz (lekko ożywiony czerwienią) ... trudno określić ten kolor. Ściany są pastelowe - łososiowe. Pozdrawiam Hania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts