mpb1971 04.07.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witajcie, tak jak w temacie - mam za dużo psów i nie wiem, jakie znależć wyjście z tej sytuacji. Obecnie mam na podwórku: starą sunię wilczycę, która na pewno dożyje u mnie swoich dni, mam dwie jej córki, które są u mnie od urodzenia - w tej chwili mają ok. 4 lat. Są też cztery 8 miesięczne szczeniaki - potomstwo jednej z suczek - dwa pieski i dwie suczki. Przybłąkał się też do nas mieszaniec, którego nie potrafię wypędzić. No i jest jeszcze jamnik szorstkowłosy, który mieszka z nami w domu. W sumie daje to 9 psiaków. teren mamy duży więc nie ma problemu z wybieganiem się, ale kiedy zaczynają szczekać, to nie powiem co mnie trafia Próbowałam szczeniaki porozdawać na allegro, ale tylko jeden zmienił adres zamieszkania. I w zasadzie chodzi o tą czwórkę młodych psiaków... Może ktoś z moich okolic byłby chętny na czarnego, nierasowego i sympatycznego psiaka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2005 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ale z Ciebie wspanialy czlowiek musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 06.07.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 suczki dobrze by było posterylizować, bo będa kolejne szczeniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 07.07.2005 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 suczki będą wysterylizowane ale dopiero po pierwszej cieczce... a czy ze mnie wspaniały człowiek ? Raczej nie wiem jak sobie poradzić, do schroniska ich nie oddam bo tam i tak ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 07.07.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 A co z dorosłymi sukami? Przecież każda z nich może być znowu matką -w końcu już doprowadziłeś raz do krycia (chcący / niechcący ?)... Tylko sterylizacja rozwiąże problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 08.07.2005 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 dorosłe są już po sterylizacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts