popi 10.07.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 POLECAM STALOWO ŻELIWNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 10.07.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Witam. No Panowie Multigad i Darku B. Nareszcie dyskusja przybiera konstruktywny charakter z pożytkiem zarówno dla wykonawców jak i potencjalnych klientów . Ostatnio na szkoleniu w krakowskim Sparthermie można było zobaczyć produkty izolacyjno-kominkowe kilku firm. O ile materiały izolacyjne firm Combud i Promat znałem i używałem wcześniej to doszły jeszcze Rath i Silca a zapoznanie się z ofertą Brul'i to dla mnie rewelacja. Niestety są to dosyć drogie rzeczy i w połączeniu z dobrymi kaflami stanowi czasem zaporę nie do przebycia dla potencjalnych klientów. Stąd rzadsze niż by się chciało realizacje z tych materiałów. Dla "śmiertelników" pozostaje najczęściej wełna. A tak na marginesie to polecam zamiast wełny "szklanej" wełnę tzw. skalną. W naszym kraju oferują ją dwie firmy i to wcale nie te największe. Stosuję ją od kilku lat i produkty "izolacyjnych potentatów" w branży kominkowej mogą się przy niej schować. I to pod wieloma względami ważnymi zarówno dla klienta jak i dla wykonawców zawodowo z tą branżą związanych. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 11.07.2005 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Cały dowcip polega natym że takie termoizolacje jak pokazano w Krakowie stosujemy od kilku lat. A ciepłe obudowy od kilkunastu Poozdrawiam Darek B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts