aśka1719499870 05.07.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 pomóżcie prosze, może ktoś wie jak takie coś się nazywa i gdzie mozna to kupić. projekt domu mam w stylu południowym. i tam jest taki piękny (jak dla mnie) elelment ażurowy, wkomponowany w murek otaczający taras. takie coś zapewne robione jest na poLudniu europy z gotowych bloczków ale u nas nie mam pojecia czy to jest do kupienia. a nawet czy ma jakąś nazwe.to taki prześwit na druga stronę w murze. u mnie na wysokości 2/3 od doły przez całą długość murowanej "balustrady" ma to być wmurowane. może ktos cos wie w tym temacie? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 05.07.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 A możesz pokazać jakiś przykład? Albo ten swój projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 06.07.2005 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 a jak go tutaj wkleić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 06.07.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Jeśli zdjęcie jest gdzieś w Internecie to podajesz link do niego zamykając go znacznikami "img". Oto przykład: [img=http://republika.pl/klaus_gaiger/images/1wiz.gif] Jeśli masz to zdjęcie tylko u siebie lokalnie to najpierw musisz znaleźć kawałek miejsca na jakimś darmowym serwerze i tam te zdjęcia umieścić.Dalej jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Jeden taki... gościu bardzo przystępnie opisał czynność wklejania swoich zdjęć na forum, pozwolę sobie zacytować: juz tlumacze jest to dziecinnie proste i trwa moze minute http://imageshack.us/index.php wpisujecie ten adres wyszukacie w komputerze zdjecie i klikac na przycisk host it i wyskocza wam linijki z adresami ten adres na samym dole jest to bezposredni link do zdjecia wystarczy go skopiowac i umiescic w poscie pomiedzy dwoma (Img) - te sa dostepne w menü wysylacza wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 06.07.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Matka wielkie dzieki za zacytowanie i podanie tego opisu faktycznie bardzo przystepnie opisane jak wstawic zdjecie . Co najwazniesze twa to szybko. A tak na marginesie taka instrukcja powinna byc zamieszczona na stronie forum w pierwszej linijce jak wklejac zdjecia, aby nowi i mniej obeznani urzytkownicy forum mogli sie w prosty sposób dowiedziec jak takie zdjecia umieszczac. Lepiej sie czyta posty jak sa umieszczone obok zdjecia i łatwiej wtedy mozna komus doradzic. Moderator forum powinien takowa instrukcie umiescic napewno wielu urzytkowników by z niej skorzystała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 06.07.2005 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 dzięki za instrukcje. na razie jak się okazało nie mam elewacji w kompie, tylko na papierze, jak zeskanuje, to wkleje. jak mi się uda, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts