kruszka 05.07.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Pilnie potrzebuję 20 sztuk ytonga 36,5 na ścianę 1w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 05.07.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Niee, no szansa trafienia jest zerowa. Latwiej kupic byle gazobeton i dosztukowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 05.07.2005 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 przekorku, nie po to kupowałam ytonga żeby teraz sztukować BYLE gazobetonem, nie porównuj dwóch rzeczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 05.07.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Pilnie potrzebuję 20 sztuk ytonga 36,5 na ścianę 1w witam !!! Ludzie jak czytam takie posty to nie wiem czy się śmiac czy płakać . Idź do sklepu budowlanego i sobie kup !!!!!!!!! Nie czaje o co ci chodzi ??? Jakbys potrzebowała 2000 sztuk to rozumię natomiast 20 ???? Nadal nie czaje . D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysio_z_Klanu 05.07.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Pilnie potrzebuję 20 sztuk ytonga 36,5 na ścianę 1w Sprawa pilna bo murarze stoją z robotą. Najlepiej przesłać te 20 sztuk bloczków na opolszczyznę pocztą kurierską. Dziewczyno - by Twój post miał jakikolwiek sens to musisz przynajmniej napisać gdzie mają być te bloczki przesłane. Opolszczyzna (pomimo, że jest to najmniejsze województwo w kraju) jest jednak zbyt szerokim pojęciem. Kup to w najbliższym markecie budowlanym lub składzie w którym zgodza się rozbić paletę. Oszczędność na 20 szt. ŻADNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 05.07.2005 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 nie wiem skąd tyle złośliwości w ludziach, jeśli nie macie nic do powiedzenia na zadane pytanie to nawet się nie fatygujcie na taką odpowiedź, a jesli chcesz się śmiać lub płakać to proponuję połakać nad własnym brakiem kultury. Poza tym przyjmij do wiadomości, że skoro szukam pomocy wśród forumowiczów to widocznie NIE MA w hurtowniach tego bloczka i trzeba zamawiać. Również gdybyś był mądrzejszy wiedziałbyś, że transport to 680 zł.Skoro wiadomo że jestem z opolszczyzny to chyba jasne jest, że chętnie widziałabym odpowiedź z tych rejonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 05.07.2005 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Jeszcez raz do tych z góry:kontynuując, bo nie daje mi to spokoju, wyobrażasz sobie żebyś płacił za transport materiału trzy razy więcej niż za sam materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 05.07.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Witam !!! Mieszkam w Lublinie i potrzebuję dwa gwoździe -może komus zostały D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 05.07.2005 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 06.07.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Kruszka - pomysl racjonalnie: Jak na kilka tysięcy bloczkow Ytonga wsadzisz 20 szarych - to co sie stanie?Po drugie - zeby caly biznes z pozyczaniem 20 szt. Ytonga mial sens, to musialabyc znależć je w sąsiedztwie. Nie dalej niż 5-10 km.Po trzecie - nie napisalas GDZIE budujesz. Jaki sens ma czytanie przez całą Polske, że potrzebujesz 20 bloczkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 06.07.2005 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 po tej zmianie mam nadzieję, że już nikogo w oczy to ogłoszenie nie zakole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysio_z_Klanu 06.07.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 ... .... Również gdybyś był mądrzejszy wiedziałbyś, że transport to 680 zł...... Nie mam opinii osoby ułomnej na umyśle (czy jak sugerujesz mało-mądrej ) ale naprawdę nie miałem zielonego pojęcia, że transport to 680 zł. Sądziłem, że 598 zł i 50 groszy Dziewczyno- weź książkę telefoniczną i podzwoń po hurtowniach. Nie wierzę by gdzieś nie stało na palecie 20 szt tego bloczka. Jedź do Castoramy lub Leroy-Merlin i tam to kup. Działaj zgodnie z logiką. Działaj tak by Twój wysiłek przyniósł efekt. A pytania zadawaj w sposób zrozumiały. Jak już napisałem Opolszczyzna jest dość rozległa i nie bez znaczenia jest to czy ty mieszkasz w Głubczycach a ktoś kto ma tych 20 bloczków na zbyciu w Namysłowie. Zresztą reakcje forumowiczów mówią same za siebie. Czekasz już półtora dnia i nic ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 06.07.2005 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 No Rysio, mam nadzieję, że przyniosło ci ulgę kolejne wymądrzanie się. Pozwolisz,że i tym razem nie zignoruję twojej uwagi. Naprawdę nie czuj się tu administratorem, żeby decydować, który post ma rację bytu a który nie. I tak na marginesie, te odległości na opolszczyźnie SĄ DLA MNIE BEZ ZNACZENIA! zrozumiano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts