camel 05.07.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Witam wszystkichZastanawiam się nad kupnem modelu 4553 CM - czy ktoś ma może i napisze jak mu się sprawuje? A może ktoś ma jakiegoś innego "Partnera"?Dzięki za odpowiedzipozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Ja mam PArtnera- niestety nie wiem jaki typ w kżdym bądź razie ma moc 5km, szerokość koszenia 53cm , mulczowanie. Niestety nie ma napędu na koła-z napędem była o 500 zł droższa. Ogólnie kosiarka super- tnie trawsko jak czołg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 05.07.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Ja mam PArtnera- niestety nie wiem jaki typ w kżdym bądź razie ma moc 5km, szerokość koszenia 53cm , mulczowanie. Niestety nie ma napędu na koła-z napędem była o 500 zł droższa. Ogólnie kosiarka super- tnie trawsko jak czołg Sam się zastanawiam nad opcją mulczowania. Tylko nie wiem w których elektrycznych występuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Ja mam PArtnera- niestety nie wiem jaki typ w kżdym bądź razie ma moc 5km, szerokość koszenia 53cm , mulczowanie. Niestety nie ma napędu na koła-z napędem była o 500 zł droższa. Ogólnie kosiarka super- tnie trawsko jak czołg Sam się zastanawiam nad opcją mulczowania. Tylko nie wiem w których elektrycznych występuje ... Nie wiem- ja mam spalinową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 07.07.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witam wszystkich Zastanawiam się nad kupnem modelu 4553 CM - czy ktoś ma może i napisze jak mu się sprawuje? A może ktoś ma jakiegoś innego "Partnera"? Dzięki za odpowiedzi pozdrowienia Kupiłem tę kosiarkę przed miesiącem. Kosiłem trawę 4x. Sprawuje się bardzo dobrze. Znajomy kupił wersję z napędem i "chodzi" super. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patsi 07.07.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Mam od 2 m-cy partnera, nie wiem jaki model ale kosztowała coś ok.1750 zł, mulczowanie, szer.koszenia 53 cm, napęd, rozrusznik elektryczny, materiałowy kosz. Trawke tnie po prostu super, nieco gorzej z badylami chwastopodobnymi, których u mnie pełno - ale to chyba sprawka ich wysokości i grubości (takie na pół metra i palec ) Polecam. Pytam w sklepie, czy te maszyny są tylko są czarne? a sprzedawca, że to typowy kolor dla limuzyny Acha, potargowałam się, dostałam upust 40 zł i buteleczkę oleju na początek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
camel 08.07.2005 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 No więc kupiłem , zobaczymy co wyjdzie ale raczej uspokoiliście mnie. Jutro pewnie zrobię próbę. dzięki za odpowiedzi, pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts