mika31 10.01.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 W łazience za 70/m2, w kuchni chociaż miałam nie szaleć 120/m2, bo się zakochałam. Podałam ceny rynkowe, a właściwie Bartyckie, a tak naprawdę zapłaciłam po szperaniu w hurtowniach i sklepach netowych odpowiednio: 50/m2 i 80m2. Przedbitka niezła polecam, więc polecam szukanie upatrzonych płytek w różnych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 10.01.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 no to ja pobiję rekord szukałam płytek do łazienki , nie patrzyłam na cenę miały mi się podobać , znalazłam ręcznie malowane około 60 zł za sztukę , i kupiłam jakieś 10 metrów ..................odpadów , stłuczek i tym podobnych 20 zł za całość zrobię sobie mozaikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 14.01.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 łazienki po 110/m2 , parter kafle 47/47 gres lapatto 112/m2 kupiłam takie jakie mi sie podobały - z zalożenia ,że bedę je użytkować i patrzec na nie przez trochę lat ale muszę przyznać ,że podobały mi się też takie za 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flamenco108 17.01.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Przedpokój, korytarz, salon, łazienka, sraczyk - gres tubądzin tajga 1, ok. 55m2, w kuchni, ok 12m2 gresu tubądzin tai. Na ścianach łazienki glazura tubądzin tajga 1 oraz tai - niezbyt oryginalnie, wiem. Cenowo w okolicach (zależy które płytki, większe powierzchnie szły z tańszej, mniejsze z droższej) 50PLN/m2. Uważam, że udało nam się zrobić bardzo ładnie, co jest w dużej mierze zasługą glazurnika, który znał się na swojej robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts