Reni00 05.07.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Hej zastanawiam się z jakimi wydatkami muszę się liczyć jeśli chcę nająć nadzorcę budowlanego... Planuję wynająć firmę do budowy "pod klucz", ale nie będę spać spokojnie, jeśli nie będę miała nadzorcy - mimo że firma z polecenia, sprawdzona itp. Przezorny zawsze ubezpieczony. Będę budować w okolicach Poznania. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 06.07.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ja place bardzo tanio bo 1 tys zł ale srednio nadzur kosztuje 2.5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg5 06.07.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ja place bardzo tanio bo 1 tys zł ale srednio nadzur kosztuje 2.5 tys. Ten 1 tys . to miesięcznie czy za całość ? Jeżeli za cołość to aż podejżanie tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 06.07.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ja zapłaciłem za stan surowy zamknięty 1.500 zł za całość, z umową.Jestem bardzo zadowolony. Inspektor przyjeżdżał na każdy mój telefon i w strategicznych momentach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Niepisana umowa między prowadzącymi tego rodzaju działalność to około 80-100 zł za jedną wizytę na budowie. Takie stawki obowiązują na Mazowszu. Jest to jednak cena wywoławcza, przy dużej ilości wizyt może zmniejszyć się o kiladziesiąt procent. Uważaj jednak na podejżanie okazyjne oferty. Każdy fachowiec powinien się cenić. Czasami lepiej więcej zapłacić i nie mieć póżniej problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts