NOTO 05.07.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Nie znalazłem informacji ile wody wychodzi z lini nawadniającej w ciągu godziny. Zastanawiam się czy nie mam gdzieś dziury w obwodzie bo idzie sporo wody a w miejscach dostępnych wody widac niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peteros 06.07.2005 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 "Lepiej co rok poprosić gościa i mieć święty spokój - przy okazji można z nim oglądnąć stan instalacji itp. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolf 06.07.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 dla linii gardeny 50 metrowej - 400 litrów na godzinę. Pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 06.07.2005 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 dla linii gardeny 50 metrowej - 400 litrów na godzinę. Dzieki. To sporo. Nie spodziewałem się takiej ilości ... to tylko krople ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts