remx 05.07.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 1. Jak zabezpieczyć taką pompę przed kradzieżą? 2. Jak się ją mocuje?. Moje mgliste wyobrażenie mówi mi że spuszcza się ją w rurę na jakimś plastikowym sznurku od bielizny i koniec sznurka mocuje gdzieś na końcu rury (albo do drzewa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budynek06 05.07.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 1. Jak mają ukraść to i tak ukradną 2. Sznurek się zgadza, a na końcu (ja tak mam) deska pocieniona na końcach, żeby wygodnie zwijać sznurek (a szybciej jak deseczka jest grubsza pośrodku) Ewentualnie wbity obok palik, poco męczyć drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 05.07.2005 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 A jeżeli będę ją wykorzystywał do podlewania ogrodu i do budowy to czy potrzebuję tzw filtr. Rozumiem, ze on też byłby przywiązany do ww sznurka. A może zespolony (jakimiś srubami) z pompą. Bo chyba jak się kupuje pompę głębinową to tak jakby równocześnie kupić silnik do niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budynek06 05.07.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 przykręcany śrubami lub na gwint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts