Rafter 12.11.2002 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 Ja na szczęście mam ekipę, która będzie cięła blachę ręcznie. Ale sąsiadom rdzewieje dach po pół roku.A taka była szybka ekipa i tak sprawnie szło układanie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roose 03.12.2002 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 cenna uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 09.12.2002 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Bardzo cenna uwaga. Rynny powinny być zamontaowane tak aby z boku wystawały poza obróbki blacharskie gdyż w przeciwnym razie woda będzie kapać obok prosto z dachu. U mnie ta odległość wynosi 3 cmm a liości wody które nie są odprowadzne do rynny są bardzo duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roose 30.12.2002 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 mów dalej - na wiosnę robię dach....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 06.01.2003 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 tuż przed ociepleniem podokręcaj wszystkie sruby w więźbie. Drewno schnie i wcześniej dokrecone kluczem nakrętki mozna odkręcic palcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 06.01.2003 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 i uważaj jak bedą kladli folie paraprzepuszczalną. Nie jest obojetne którą strona do góry będzie polozona. Jezeli bedzie polozona lewą stroną to NIE BEDZIE SPELNIAC SWOJEJ FUNKCJI !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meblux 11.01.2003 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2003 tan kto tnie blache szlifierką to nie jest dekarz to są wieśniaki którym daje się stodoły do krycia a nie blache. Oglądałem taki dach cięty szlifierką nieporozumienie ludzie co to za fachowcy!!!!! Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 11.01.2003 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2003 Ale Ci "fachowcy" są tani, a na to wiele ludzi się łapie.Stąd moje ostrzeżenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.03.2003 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Dobre, elektryczne nożyce do cięcia blachy można kupić w cenie 1000 - 1500 zł. Czyli nie jest to majątek jak na niezbędny warsztat pracy dekarza. Jeśli fachowiec nie ma odpowiedniego oprzyrządowania a wmawia, że on woli inaczej, że to niedobre, że akurat się popsuło i musi "gdzieś "pożyczyć ..... . Gdy pyta a nie ma pan czasem ...... . To lepiej zrezygnować z tego wykonawcy. Jeśli się tych narzędzi nie dorobił to może znaczyć, że mało takich prac wykonuje (lub w ogóle tego nie robił)i zakup mu się nie opłaca.Taka jest moja opinia, niestety potwierdzona praktycznie na pewnym etapie mojej budowy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts